Lehet, hogy szájrákom van? Nagyon félek!
Szia!
Bár nincs sok tapasztalatom se a dohányzás, se a szájrák terén, de nem hinném hogy fél év után, heti 1 doboztól ilyen betegséged lenne!
Nyugodj meg, lehet, hogy csak elkaptál valamilyen vírusos szájbetegséget(nekem is volt már hasonló és jól lehet kezelni), de azért ami biztos ami biztos, mindendenféleképpen menj el orvoshoz!!!
Viszont ha nem hagyod abba a dohányzást, nagy valószínűséggel kialakulhat szájrákod, főleg, ha erre érzékeny vagy! Szerintem szokj le róla mindenképp, ami világban egyre inkább haladunk afelé, hogy ciki cigizni. Iratkozz be egy leszoktató tanfolyamra. Hidd el, a későbbiekben örülni fogsz, hogy már nem füstölögsz!
-Tündérlány(17)-
Szia! Nincs mitől aggódnod, ez valószínüleg fogkelés, ilyen nekem is szokott lenni! Magyarán pattanás a száj belső részén, ott viszont bárhol! Ilyen nekem is szokott lenni és fájni is szokott, de elmúlik!
Vagy ami lehet még (velem szintén előfordul mert nagyevő vagyok) ha nagyon finomat jót és sokat eszel, kicsattan a szád kívül de akár belül is (nekem belül szokott, a szájpadlásom) általában ha nagyon finomat eszek, töltött káposztát meg sütit, chipset, üdítővel... de elmúlik az is, nem kóros! Nyugi 1-2 hét múlva ott se lesz!
Húúú nagyon megnyugtattatok! Köszönöm!!!
(az a 6éves történet nagyon megrendített:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!