Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 0.5g tartalmú joint szívtam...

0.5g tartalmú joint szívtam egyedül 1 perc alatt és olyan érzés volt mintha részeg lennék csak szédültem. Normális?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

ma 22:27: az értelmes normál embert azt úgy képzeled el, mint magadat..?:D Ilyen jó helyesírással is?:) Mellesleg honnan tudod, hogy mind leszólja? Ismered mindet?! Wow. Különben meg Hollandia ezerszer jobb, mint Magyarország és nem a legális fű fogyasztás miatt...;) Kimennék én oda lakni, de nem olyan könnyű mo-n lehet 4 diplomád, akkor is örülhetsz ha a mekiben dolgozhatsz...és mekis munkával nehéz annyi pénzt összegyűjteni, hogy kit tudjak menni :D

Szerintem próbáld meg kevesebbel. Sokat szívhattál, azért érezted, hogy szédülsz :D Ennyi.

2011. máj. 27. 22:49
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

"Kedves" 22:27-es!

Nem vagyok tanulatlan, jelenleg is egyetemre járok, ezt inkább rólad lehetne elmondani, mert a helyesírásod hagy némi kívánnivalót maga után. Egyébként én nem kötekedő hangnemben válaszoltam a kérdésre, ezért kérlek te is hasonlóképpen válaszolj. Különben voltam már 3x is kint Hollandiában és ezerszer jobb hely Magyarországnál, és tényleg nem a legális fű miatt. Erre te vagy a legtökéletesebb példa, ugyanis az előbbi viselkedéseddel remekül példáztad a magyar lakosság legnagyobb részét, akik nem csak ilyen ügyekben rakják fel a szemellenzőt. Elég csak azt megnézni, hogy mennyire nem érdekli az embereket a jelenlegi politikai helyzet, hogy megint kidobtunk 500 milliárd forintot a szemétbe, mert így az ország nem lesz energiafüggő... Maradj csak otthon, nézd a tv-det, ahol az információ csak hülyeségből áll mert a lakosságot hülyíteni kell ahhoz, hogy ilyen dolgokat végbe lehessen vinni. Fél Európa rajtunk röhög, csak ez nem érdekli a lakosságot, ameddig van Seherezádé meg Maricsuj. Remélem érthető volt a hasonlat. Szóval ezért és még sok minden másért mennék át Hollandiába, vagy bármelyik országba. Az emberek kedvesek, a városok nem olyan mocskosak mint itt, és nincs senki így begyöpösödve mint te...

2011. máj. 27. 23:34
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem, hogy miért kéne megrohadnia az összes drogosnak. Érdekes módon nem a drogosok azok akik közül kikerülnek azok az őrültek, akik gondolnak egyet és lemészárolják a fél családjukat. Egyébként remélem tudod, hogy ha meghalna az összes drogos, akkor a lakosság több mint fele meghalna, tudod, alkohol meg cigi, meg kávé. Le merem fogadni, hogy legalább az egyik kategóriába beletartozol. Ha nem akkor nem is élsz igazán...
2011. máj. 27. 23:40
 14/23 Tyler913 ***** válasza:
94%

En is ertetlenul allok az elott a jelenseg elott,hogy mekkora gyulolkodest tudnak az emberekbol kivaltani olyan dolgok,amelyek az o eletuket egyaltalan nem erintik.

Pl. a "kedves" mocskolodo hozzaszolonak miert faj,hogy mas emberek hetvegen tekernek egy dzsojat?Rosszabb lesz tole az o elete?

Ugyanezt tudnam mondani pl. a homofobokra is,a Szerelem-szex-topic tele van veluk.

2011. máj. 28. 04:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Én is 1 hónapja jöttem haza. Voltam Angliában, Belgiumban, Franiországban és Hollandiában. Tény, hogy kivétel nélkül mind jobb mint Magyarország. Szerintem ennél az országnál minden jobb -_-" és hogy tudd, most diplomázok gazdaság és menedzsment szakon, nem hiszem, hogy annyira tanulatlan ember lennék. Valamint persze a többiek se! Úgyhogy...tartod itt az erkölcsi prédikációd, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál. Ha gondjaid lennének a sövegértéssel, lefordítom neked: ez az oldal arra van, hogy segíts másoknak, illetve ha tudsz, válaszolj a kérdéseikre. Ha ez neked nehézségekt okoz, akkor hasta la vista!
2011. máj. 28. 10:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat a karakterek kihagyásáért :)
2011. máj. 28. 10:47
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan mondom szakadok ezen a sok emberen. Én még sosem füveztem, soha nem is fogok, de az alapvető dolgokkal tisztában vagyok, pedig elég tanult vagyok. először is, a fű gyógyszer, normális mértékben, másodszor, nicnsen fizikai függőség, harmadszor, és talán ez a legfontosabb: fele olyan káros se mint az alkohol, persze ezt sem szabad túlzásba vinni. Én legálissá tenném, hogy ne a szaros dílerektől kelljen beszerezni a vacak árút, hanem lehessen venni (persze 18 év felett) normálisan.
2011. máj. 28. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:
ja és 22:27es tanulj meg ínri, aztán pofázzál.
2011. máj. 28. 21:52
 19/23 Tyler913 ***** válasza:

ma 21:50-eske,egyetertek Veled,viszont a 21:52-es hozzaszolasod elegge fail.

Ja es amugy az aru rovid u.

2011. máj. 28. 23:36
 20/23 anonim válasza:
12%
HÁt szerintem meg nelegyél büdös hippi aki füvezik 0-24 ig inkább járj el nőzni gyúrni bulizni..
2011. máj. 29. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!