0.5g tartalmú joint szívtam egyedül 1 perc alatt és olyan érzés volt mintha részeg lennék csak szédültem. Normális?
ma 22:27: az értelmes normál embert azt úgy képzeled el, mint magadat..?:D Ilyen jó helyesírással is?:) Mellesleg honnan tudod, hogy mind leszólja? Ismered mindet?! Wow. Különben meg Hollandia ezerszer jobb, mint Magyarország és nem a legális fű fogyasztás miatt...;) Kimennék én oda lakni, de nem olyan könnyű mo-n lehet 4 diplomád, akkor is örülhetsz ha a mekiben dolgozhatsz...és mekis munkával nehéz annyi pénzt összegyűjteni, hogy kit tudjak menni :D
Szerintem próbáld meg kevesebbel. Sokat szívhattál, azért érezted, hogy szédülsz :D Ennyi.
"Kedves" 22:27-es!
Nem vagyok tanulatlan, jelenleg is egyetemre járok, ezt inkább rólad lehetne elmondani, mert a helyesírásod hagy némi kívánnivalót maga után. Egyébként én nem kötekedő hangnemben válaszoltam a kérdésre, ezért kérlek te is hasonlóképpen válaszolj. Különben voltam már 3x is kint Hollandiában és ezerszer jobb hely Magyarországnál, és tényleg nem a legális fű miatt. Erre te vagy a legtökéletesebb példa, ugyanis az előbbi viselkedéseddel remekül példáztad a magyar lakosság legnagyobb részét, akik nem csak ilyen ügyekben rakják fel a szemellenzőt. Elég csak azt megnézni, hogy mennyire nem érdekli az embereket a jelenlegi politikai helyzet, hogy megint kidobtunk 500 milliárd forintot a szemétbe, mert így az ország nem lesz energiafüggő... Maradj csak otthon, nézd a tv-det, ahol az információ csak hülyeségből áll mert a lakosságot hülyíteni kell ahhoz, hogy ilyen dolgokat végbe lehessen vinni. Fél Európa rajtunk röhög, csak ez nem érdekli a lakosságot, ameddig van Seherezádé meg Maricsuj. Remélem érthető volt a hasonlat. Szóval ezért és még sok minden másért mennék át Hollandiába, vagy bármelyik országba. Az emberek kedvesek, a városok nem olyan mocskosak mint itt, és nincs senki így begyöpösödve mint te...
En is ertetlenul allok az elott a jelenseg elott,hogy mekkora gyulolkodest tudnak az emberekbol kivaltani olyan dolgok,amelyek az o eletuket egyaltalan nem erintik.
Pl. a "kedves" mocskolodo hozzaszolonak miert faj,hogy mas emberek hetvegen tekernek egy dzsojat?Rosszabb lesz tole az o elete?
Ugyanezt tudnam mondani pl. a homofobokra is,a Szerelem-szex-topic tele van veluk.
ma 21:50-eske,egyetertek Veled,viszont a 21:52-es hozzaszolasod elegge fail.
Ja es amugy az aru rovid u.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!