Miért szeretsz cigizni? Mit jelent neked ez?
A kérdés szerintem magáért beszél
ha lehet, akkor kort, nemet is írjatok, meg hogy mióta cigiztek... :D
mi a véleményed a cigizésről? volt miatta valami negatív élményed? (pl valami hosszú filmet nem bírtál végigülni vagy valami hasonló...) mennyit szívsz naponta? mit szeretsz benne?
köszi
Én 24 éves vagyok és lány.
Nehéz lenne belőni, hogy mióta cigizem, mert kocadohányos voltam nagyon sokáig (koncerten, buliban, iszogatás mellé szivtam cigit, egyébként nem) ezt nagyjából 19-20 éves koromban kezdtem. persze gimiben is elpöfékeltem pár szálat de nagyon elvétve, tehát azt nem hivnám még még konkrét dohányzásnak.
Aztán kb. 1 éve már a mindennapjaim része is és sajnos ha van rá keret, egy nap akár egy egész dobozzal is elszivok...
Az a durva, hogy szinte észrevétlenül szivtam egyre többször és egyre többet, aztán rájöttem, hogy basszus, "dohányos" vagyok.
Amúgy az utóbbi egy évben sok dolog történt, ami elég rosszul érintett, tehát valószinűleg a stressz miatt kezdődött az egész, de azóta szivom ha ideges vagyok, ha unatkozom, vagy csak szimplán kedvtelésből.
Nincs jobb, mint reggel a kávé mellé elszivni egy szálat, vagy egy jó zene közben, vagy akár csak kiülni a kertbe és úgy.
Az a rossz, hogy az utóbbi időben azt is észrevettem, hogy feldúlt leszek, ha nincs cigim (például most is két-három napig nem volt és már alig vártam, hogy "hozzájussak").
Úgy vagyok vele, hogy ha majd babát várok, leteszem, addig meg élvezem.
L/24
- Miért szeretsz cigizni?
Őszintén?? Megszokásért, a rutin mozdulatokért, szertartásért.. semmi másért, amúgy utálom hogy állandóan büdös vagyok a füsttől, megszédülök a cigitől néha, meg néha köhögök is 1 kicsit..
- Mit jelent neked ez?
Szerintem fentebb leírtam, 2 hónapig egyébként nem dohányoztam, összevesztünk barátnőmmel, és újból rágyujtottam.. és az a k*rva 1 szál nem kellett volna!!!
Azóta 2-3 napnál nem birtam tovább, az a 2 hónapom viszont kegyetlen volt! Majd megőrültem a cigiért. Ez van!
23/F
Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen szeretek dohányozni.
3 éve dohányzom, kb. napi 10 szálat.
Nekem jól esik, az ízét is szeretem.
Ha zaklatott vagyok, elszívok egy szálat, és közben megnyugszom, rendezem a gondolataimat.
Szeretem a cigit, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!