Reflmix kérdése:
Szerintetek mégéri rendelni 1 Vizipipát?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok csak nem tudom eldönteni hogy vegyek-e vizipipát. Elvileg már ki is néztem magamnak 1 et csak nem tudom hogy megrendeljem-e2011. máj. 21. 14:29
11/19 anonim válasza:
Én is így voltam vele mint te,én se tudtam eldönteni,de aztán a végén megvettem! :)
Aki meg ott osztotta az észt,hogy oda a gyerekkorod,meg,hogy pénzkidobás,meg,hogy nem tudod rendesen használni se,sz@rd le! :) Vegyen magának uncsi könyveket! :)
Most vagy fiatal,most kell élni! :) Te életed,te döntésed! :)
12/19 A kérdező kommentje:
ez igaz. De valamien szinten neki is igaza van! majd még átgondolom lehet hogy összedobok 1 kis pénzt és veszek 1 olcsóbat. de majd meglátom! Kössz a váaszokat!!!
2011. máj. 21. 16:30
13/19 anonim válasza:
én 16 vok 15 évesen vettem, nem divatból, hanem azért mert nagyon megtetszett a hangulat amit kialakít, hetente legalább 1x eljárunk haveromékkal és shiazo-t szívunk ami még a vp dohánynál is kevésbé károsabb, ez már szinte csak vizpára, szóval kamu aki azt mondja hpgy egészségtelenebb mint a cigi, próbálja már ki mind2-t, a cigitől leszakad a tüdőd ettől meg semmi nem lesz! először én is filóztam, hogy meg-e vegyem, és hát egyáltalán nem bántam meg! sztem vedd meg te is nyugodtan :D
14/19 A kérdező kommentje:
Kössz velem is ugyan ez van nagyon nagyon megtetszett :D meglátom . :)
2011. máj. 21. 17:04
15/19 anonim válasza:
Én is Shiazo-t használok! :D
Ajánlom! :D
16/19 anonim válasza:
Kérdező, én voltam az, aki azt tanácsolta, hogy szerintem később kellene kicsit elkezdeni.. Nem 10 év múlva, 1-2 év múlva. És tudod miért? Mert minél hamarabb próbálsz ki mindent, annál kevesebb élvezeted marad későbbre. Nem gondolod? Mennyire jó lesz, amikor majd mehetsz magadnak már dohányért, nem kell anyádnak könyörögnöd, hogy átvegye a csomagot, meg akárkinek, hogy vegyen dohányt.. Oké, hogy nem kell mindennel várni 18 fölöttig, de szerintem fontold meg.. :)
17/19 anonim válasza:
Rendelj és szarj a sok bzira. Csak kötekedni járnak, semmi káros nincs benne. azt se tudják hogy mirő lbeszének.
18/19 anonim válasza:
figyu én voltam már ilyesfajta előadáson... a vízipipa nem annyira káros, mint a cigi. ezt csak vmeik hülye oldal kitalálta vmi WHO vagy mi, már nem emlékszem pontosan. Az igaz, azért van benne káros anyag, de az pl nem főképp rákkeltő, mivel a rákkeltő anyagok magas hőfokon kerülnek be a szervezetbe, és itt a füst SOKKAL hidegebb, mint a cigarettánál. Másrészt ha csak heti párszor használod nem lesz káros a szervezetre, szinte minimálisan<- ezt Zacher Gábor toxicológus is mondta..
19/19 anonim válasza:
4e-nél olcsóbb pipa? akkor inkább már gyújts egy kicsit márkásabbra, szerintem aladint vegyél, és első nekifutásnak valami kisebbet. és az első szívást ne te tömd, hanem valami gyakorlottabb ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!