Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért undorítóbb az "utóbűz",...

Miért undorítóbb az "utóbűz", mint a cigizés?

Figyelt kérdés
Ha valaki dohányzik a környezetemben az zavaró, de valahogy úgy érzem, hogy miután elnyomta a cigit, vagy nem nyomta el, de távozott a szobából (cigivel a szájában), akkor pár percig az "utóbűz" zavaróbb, mint maga a dohányzás. Miért van ez?
2011. máj. 20. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Mindkettő undorító, jó lenne, ha már végre büntetnék is keményen a dohányosokat!
2011. máj. 20. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudom, szerintem egyik se undorító, pedig sose cigiztem.
2011. máj. 20. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért,mert akkor a füst már keveredik más szagokkal.
2011. máj. 20. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom szerint igenis van különbség a cigiszag és az utóbűz között. Ha egy ember cigizik, akkor az utóbűz erősebb, főleg, ha illatos cigit szív. Ha több ember cigizik, akkor már majdnem mindegy a dolog!
2011. máj. 20. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem van egy haverom aki imádja. az az illat a kedvence amikor meggyújtják a cigarettát. soha se értettem milyen illatra gondol ilyenkor mert nekem végig ugyanolyannak tűnik. Ő csak alsós korába cigarettázott de az anyja leszoktatta úgyhogy nem cigizik egyáltalán.
2011. máj. 20. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:
20:42-es. Szerintem nálad a helyes válasz.
2011. máj. 20. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
köszi! :)
2011. máj. 20. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem undorító egyik sem, éppen most szokok le.
2011. máj. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!