Miért ne dohányozzak?
Ez az egyik, ami engem visszatart tőle, hogy a "nagyritkánnál" gyakrabban dohányozzak. Egy tanulmány szerint a középkorú dohányosok fele impotens, és lehet, hogy nem igaz, de ugyan ki az, aki bevallja?... ebbe érdemes belegondolni.
A másik meg, hogy telemegy kátránnyal a tüdőd. Undorító ragacsos sz*r, ami rátelepszik, rontja a közérzeted, nehezebben kapsz levegőt, stb. Egyes dohányosok azzal dobálóznak, hogy lesz*rják a rákot, mert leglaább tudnak élni, de közben pont azért mert aktív dohányosok, már fogalmuk sincs róla, mennyivel jobb nemdohányosként.
Én időszakosan dohányzom, szóval nagyon jól tudom, hogy amikor szívom, akkor rosszabb a közérzetem is.
Azért én a tüdőrákot is leírom.
Egyik nap elesel, és fájni fog a kezed. Csak nem múlik el. Megröntgenezik, és kiderül, hogy szilánkosra tört a felkarcsontod. Jobban megnézve daganat volt a csonton. Az áttétet a tüdő adta.
Bekerülsz a kórházba. Bronchoszkópia, mintavétel, kemoterápia, sugárterápia. A tüdőd ég, szúr, megtelik folyadékkal, köhögsz, fulladsz, nem tudsz aludni 3 óránál többet. Nem tudsz megtenni 30 métert anélkül hogy ne kellene leülni. Végül lefogysz, és annyira elgyengülsz, hogy az ágyból se tudsz kikelni. A végén már a pelenkát is más cseréli alattad. Végül egy szép napon, hosszú kínlódás után beadod a kulcsot. Nem látod a gyereked esküvőjét, az unokád születését. Így dohányozz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!