Havi egy doboz cigi az normális mennyiség?
Teljesen korrekt. Nem sok. Valószínüleg nem is vagy rászokva, csak néha jolesik, vagy ha elmész bulizni haverokkal akkor pár pia után kivánod. Nálam is ígyvan. Csak én mostanába többet járok bulizni így 2 hetente megy el 1 doboz. :)
18/F
ha ennyit szívsz egy hónap alatt akkor minek cigizel? Egy dohányos NAPI bevétele min. fél doboz...jobbik esetben. Számítsd ki!
A párom amig dohányzott volt hogy napi 2 is elment, mármint doboz. Amig én dohányoztam nekem kb 2 napig birta 1 doboz. Szerintem ha ennyit szivsz, tedd le és ne dobd ki a pénzt ilyen hülyeségre.
L/20
Az elmúlt 5 hónapban 2 dobozzal szívtam, és ez is sok.
Biztos van egy olyan mennyiség (mondjuk havonta 2 szál?) amitől egyáltalán semmiféle bajod nem lesz, de havi 1 doboz még bőven sok a semmihez képest.
2. válaszoló vagyok ismét.
Én azt nem értem vannak akik le akarnak szokni, de siránkoznak hogy nehéz. Nálam ott kezdődik a kérdés, hogy mi a túrónak szokott rá? Mert agyilag még egy 3 éves is tudja hogy drága, egészségtelen, büdös. S persze nem csak magadat mocskítod vele hanem mindenkit aki körülötted van éppen akkor, hiába nem akarják, szívják.
Szóval: Minek szoktatok rá ti, dohányosok a cigire? És most ne jöjjetek a szülőkkel, tesókkal, haverokkal, mert nekem is vannak, mégse szívom, meg gondom is van, de a bagó nem oldja meg és nem is nyugtat meg, csak bebeszélitek. Tudom, mert kipróbáltam 1 dobozik, mert annyira mondták... utána békénhagytak, mert mondtam oké megvolt, nem látom még mindig értelmét. :)
Nem volna jó a zsebetekben hagyni a füstre fordított pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!