Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Havi egy doboz cigi az normáli...

Havi egy doboz cigi az normális mennyiség?

Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem, kb. egy doboz cigi egy hónapig elég. Nem dohányzom túl sokat, de nem-tudom hogy általában havonta mennyit szoktak. Te havi hány szál/doboz cigit szívsz?
2011. máj. 10. 18:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
valahogy megszokta a szervezetem XDD nem is kívánok többet viszont az az egy doboz jól esik :))
2011. máj. 10. 23:34
 12/32 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekt. Nem sok. Valószínüleg nem is vagy rászokva, csak néha jolesik, vagy ha elmész bulizni haverokkal akkor pár pia után kivánod. Nálam is ígyvan. Csak én mostanába többet járok bulizni így 2 hetente megy el 1 doboz. :)

18/F

2011. máj. 11. 01:00
 13/32 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom, bár csak havi 1 dobozzzal szivnék :D nekem napi 1 doboz majdnem..
2011. máj. 11. 07:45
 14/32 anonim ***** válasza:
nekemis:S:/
2011. máj. 11. 21:30
 15/32 anonim ***** válasza:
Nekem heti 2-3 doboz, tehát egy hónapban 8-12 doboz. :/
2011. máj. 11. 21:46
 16/32 anonim válasza:

ha ennyit szívsz egy hónap alatt akkor minek cigizel? Egy dohányos NAPI bevétele min. fél doboz...jobbik esetben. Számítsd ki!

A párom amig dohányzott volt hogy napi 2 is elment, mármint doboz. Amig én dohányoztam nekem kb 2 napig birta 1 doboz. Szerintem ha ennyit szivsz, tedd le és ne dobd ki a pénzt ilyen hülyeségre.

L/20

2011. máj. 12. 11:04
 17/32 Phoney ***** válasza:

Az elmúlt 5 hónapban 2 dobozzal szívtam, és ez is sok.

Biztos van egy olyan mennyiség (mondjuk havonta 2 szál?) amitől egyáltalán semmiféle bajod nem lesz, de havi 1 doboz még bőven sok a semmihez képest.

2011. máj. 12. 12:05
 18/32 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok ismét.

Én azt nem értem vannak akik le akarnak szokni, de siránkoznak hogy nehéz. Nálam ott kezdődik a kérdés, hogy mi a túrónak szokott rá? Mert agyilag még egy 3 éves is tudja hogy drága, egészségtelen, büdös. S persze nem csak magadat mocskítod vele hanem mindenkit aki körülötted van éppen akkor, hiába nem akarják, szívják.

Szóval: Minek szoktatok rá ti, dohányosok a cigire? És most ne jöjjetek a szülőkkel, tesókkal, haverokkal, mert nekem is vannak, mégse szívom, meg gondom is van, de a bagó nem oldja meg és nem is nyugtat meg, csak bebeszélitek. Tudom, mert kipróbáltam 1 dobozik, mert annyira mondták... utána békénhagytak, mert mondtam oké megvolt, nem látom még mindig értelmét. :)

Nem volna jó a zsebetekben hagyni a füstre fordított pénzt?

2011. máj. 12. 18:26
 19/32 A kérdező kommentje:
igen, igen! csak vannak akik az első egy doboz cigi elszívásakor, kipróbálásakor nem azt mondják hogy oké, megvolt, elég volt, hanem hogy oké jó-volt, nem volt elég
2011. máj. 12. 19:46
 20/32 anonim ***** válasza:
Én nem szívok egy szálat sem.
2011. máj. 15. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!