Milyen fajtájú legyen az utolsó doboz cigim?
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy leszokom és egy búcsú dobozt szeretnék venni. Ti mit ajánlotok? Lehet drágább fajta, de ne Djarum :), lehetőleg gyenge vagy közepesen gyenge legyen. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. máj. 6. 19:06
1/12 anonim válasza:
Camel:) (szeretem az állatokat) XD
2/12 anonim válasza:
arany malrbolo.. barna puhadobozos szofi.. sárga camel
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy Sláger szivarka, akkor nem lesz gond a leszokással:) Egyébként meg Camel(kék), Dunhill(kék), Lucky Strike(Kék),Arany Marlboro,WInston,Chesterfield stb.
4/12 anonim válasza:
szerintem a legszarabb fajtát, ne legyen jó emléked a cigivel kapcsolatban. amúgy inkább nem kéne venni, ez nem jó fölfogás hogy na leszokok veszek egyet.
de sok szerencsét
5/12 anonim válasza:
végy Kentet. a jó minőségű cigaretta (angol) szép emlék lesz örök életedre. :D
6/12 anonim válasza:
A második nem mond marhaságot:) vagy na, utolsó előtti:)
7/12 anonim válasza:
Ha elhatározta, hogy ez lesz az utso doboz cigije, akkor sztem tök mindegy hogy szar emlék lesz e vagy jó, a lényeg hogy tartsa magát az elhatározásához:)
8/12 anonim válasza:
Szerintem NE legyen jó,éppen azért,hogy amikor majd visszagondolsz,akkor eszedbe jusson,hogy az utolsó szál milyen rossz volt! :)
Szerintem! :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos nem az volt az utolsó doboz, viszont már két hete nem vettem újat, és nem is tervezem.
2011. jún. 4. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!