Nincsen rám semmilyen hatással a vízipipa, mit rontottam el?
Ha most ténylegesen a vízipipára gondolsz( nem fű), akkor a szenet pontosan rá kell tenned a dohányra, és rátenni a fedőt.
Nem is lesz rád ez semmilyen hatással, a sima dohányban nincsenek drogok, csak kellemes a füstje, főleg annak, aki dohányos.
Kaparni engem nem szokott, nem tudom mitől lehet, de próbáld meg, hogy a szént ketté töröd, és csak a felét helyezed rá.
Az első vagyok.
Én úgy szoktam, hogy alufóliát rárakok a tartóra, amit ugyebár kilyukasztok, arra ráteszem a dohányt, és egy fél szén darabot, amit meggyújtok. Ráteszem a fedőt, aztán szívom, hogy jöjjön a füst, és utána már élvezni lehet.
-A dohány és a szén közé semmi sem kell.
Márkára nem tudok mondani semmit, szerintem nincs nagy különbség, de ugye mindenképp ehhez vegyél, ami ilyen ragacsos állagú.
Én a mentolost, eprest, zöld almásat szeretem, de van mindenfelé. Érdemes próbálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!