Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire látszik külsőleg...

Mennyire látszik külsőleg valakin, hogy dohányos?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy sárga fogak, ráncos bőr, nikotinos újak.

De, sok emberről, meg sem mondanám, hogy dohányzik-e ha nem látnám, mikor szívja a cigit.

Sok lányt látok, aki dohányzik, és szépek a fogai, nem ráncos a bőre.

Akkor nem mindenkin látszik a dohányzás?

Vagy csak jó a fogorvosuk, és jól sminkelik magukat?

2011. ápr. 30. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ezek jó pár év alatt alakulnak ki. főleg ha vki nem ad magára. egy-két cigi nem válik felismerhetővé. nézd meg z idős korú dohányosokat! főleg a láncdohányosokat! rajtuk látszik :)
2011. ápr. 30. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzás nem két év, meg öt év után hagy ilyen nyomokat a külsőn, hanem 20 meg 30... Majd nézd meg azta csajt negyvenévesen.
2011. ápr. 30. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Így van, ez nem látszik meg egy pár év után, akkor meg főleg nem, ha az illető normálisan ügyel a szájhigéniára, stb. Nagynéném 53 éves, 17 éves kora óta dohányzik, gyakorlatilag semmi nem látszik meg rajta. Gyönyörű bőre van, a fogai is nagyon szépek, én is őt gyönyörűnek találom a magam 22 évével. Úgyh szerintem emberfüggő is részben. Én 15 éves korom óta dohányzom sajnos, én csak néha köhögök, semmi egyéb.
2011. máj. 1. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A "jó" dolgokhoz idő kell. :) Biztos nem rég űzik az ipart. :)
2011. máj. 1. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az majd csak később alakul ki, de érződni jobban érződik, mint amennyire látszik.
2011. máj. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!