A dohányzás NEM ANNYIRA káros, mint ahogy ezt állítják?
Én nem dohányzom, sose dohányoztam, csak érdekel.
Sokan azt mondják, régen nem volt ennyire dohány ellenes a világ, a média, meg az orvosok.
És sokan azt mondják vannak akik 40-50 évig dohányoznak rendszeresen, és semmi komolyabb bajuk nincs, sőt dohányzás mellett is lehet 90-100 évet élni.
Komolyan nem annyira káros a dohányzás, mint ahogy ezt mondják az orvosok, média, meg a világ?
Nem káros, csak jobban tönkreteszi a szervezetedet. Rátesz egy lapáttal az amúgy is rossz szervezetre.
Például a tüdőt:
De.
Régen azért nem mondták, mert nem igazán vizsgálták meg, mi van benne.
"a dohányzás nem csak tüdőrákot tud okozni... Hanem szívrohamot, érproblémákat, áttétes rákokat... "
Épp ezek egyikét sem képes okozni a dohányzás. Daganatos sejtek például minden élő ember szervezetében naponta keletkeznek, melyekkel az simán megbírkózik. Azt ugyan el kell ismerni, hogy a dohányzás gyengíti a szervezetet és ezáltal hozzájárulhat a daganat kialakulásához, de OKOZNI nem képes. Szívrohamot meg egyáltalán nem lehet dohányzással összefüggésbe hozni, ugyanis azt még egyetlen embernél sem okozott.
a dohányzás nem káros, sőt van akinek még egészséges is.
mint például nekem. miért lenne káros? csak felfújják a dolgot. persze, talán vannak olyan emberek, akik kevésbé bírják a gyűrődést, meglehet, hogy ez az oka.
A dohányzás NEM káros. A média és a sok egészésbarom felfújta a dolgot, és elkezdték terjeszteni, hogy a cigarettázás káros, pedig a valóság ennek éppen az ellenkezője. A dohánylevél (és a marihuána) egészséges!
Nevetni fogsz, de orvosok támasztják alá azt is, hogy még SOHA SENKI NEM HALT MEG MARIHUÁNA MIATT. Csak hülye világban élünk ahol a sok elvakult vega meg egészségb$zi elhiszi a sok sz.rt amit a TV-ben hall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!