Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 éves vagyok heti v.2 heti...

13 éves vagyok heti v.2 heti 1-2 szál cigi elszívása árt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%

1. Heti 1-2 szál 18 évesen nem lenne sok, de ennyi idős korban sok!

2. Mindenki kicsiben kezdte, azután egyre többet szívott, tehát jobb el sem kezdeni!

2011. máj. 6. 22:30
 32/37 anonim ***** válasza:
Itt az van,hogy vagy dohányzol vagy nem. Ha 1-2 szálat szívsz akkor is dohányzol és hidd el meg fog látszódni.
2011. máj. 7. 08:32
 33/37 anonim ***** válasza:
az utolsó marhaságot mond, dehogy fog, genetika kérdése az egész, ha hajlamos vagy rá egy száltól is bajod lesz, ha meg nem akkor napi 2 doboztól sem. A cigaretta amúgy sem okoz betegségeket, csak növeli a betegségek kialakulásának a kockázatát. Egyébként meg amikor azzal jönnek hogy nem akarom-e megélni az öregkort. Hát 78 évesen impotensen egyedül nézni a meccset, meg az összefoglalókat napi 8 órában? Mert azt hiszem hogy akkor inkább felfedezem a túlvilágot:)
2011. máj. 7. 13:10
 34/37 anonim ***** válasza:
árt, de ennyitől nem fogsz rászokni
2011. máj. 7. 15:38
 35/37 anonim ***** válasza:

Írhatok privit? :) 13/L

a többiek kussoljanak. -.-"

2012. dec. 4. 12:44
 36/37 Barkaszi Balázs válasza:
15 vagyok, nyáron napi 1-2 doboz elment. Pár hónapja tettem le. Igenis káros. Én észre vettem. Köhögés, fogaim, fizikai erőnlét.
2016. márc. 1. 16:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem karos, az gyorsan kimegy, ha meg nem tudozod le akk meg egyaltalan nem art. Am en is ennyi idos vagyok ,lány és én is cigizek, de csak ugy mint te heti 1 szal v csak beleszivok maseba, sztem nem fogsz belehalni, es ez nekem bejon, az ilyen fiuk ugyh csak altalanossagba beszeljenek mert nem az osszes csajnak nem tetszik. Ugyh nyugodtan csak ne szokj ra..
2017. okt. 22. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!