Hol lehet ilyen cigarettákat kapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két éve kint voltam ausztriában, és ott vettem egy cigit. Red John Player Special. Bele szerettem! Csak sajna MO-n nem igazán tudok főleg nem budapesten olyan boltot ahol lehetne kapni :( Keresek még a John Player Special-on kívűl olyat még hogy: Chesterfield, Mahorka, Gitanes, Caporal. Köszönöm előrre is!:)2011. ápr. 24. 23:34
11/13 zolee1988 válasza:
Székesfehérváron, a buszpályaudvari trafikban ma vettem feketét, azon kivűl még kéket láttam, 660 Ft.
12/13 anonim válasza:
Chesterfield-et ma láttam itt Nyíregyházán. :) Egy újságosbódéban volt.
13/13 HoratiusKkl válasza:
Hali! Chesterfield pár hónapja még volt minden OMV kúton. Most nem tudom mi a helyzet, mivel csak motoros szezonban járok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!