Fizikailag rosszul érzem magam a füves cigitől, miért?
Figyelt kérdés
Émelygek tőle, olyan, mint ha leesne a vércukrom, remeg a kezem, fáradt vagyok, zsibbad a fejem, ez normális??? Nem vagyok nagy dohányos (szinte egyáltalán nem dohányzom), lehet, hogy ez a füstje miatt van? (nehezemre esik lent tartani)2011. ápr. 22. 04:08
11/15 A kérdező kommentje:
1g-ot 5 adagnak számolok
2011. ápr. 22. 22:25
12/15 A kérdező kommentje:
szóval csak igen gyenge vizuális hatások voltak, mégis rosszul lettem tőle
2011. ápr. 22. 22:26
13/15 anonim válasza:
"olyan, mint ha leesne a vércukrom"
Mert le is esik! A fű lenyomja a vércukrod. Máskor szívd inkább apránként, hogy az oxigénhiány véletlenül se játsszon. Jaj, és igyál hozzá valami cukros üdítőt, vagy gyümölcslevet, és készíts be valami rágcsálnivalót is.
14/15 anonim válasza:
te valéami nagyon nagy marha vagy...
15/15 anonim válasza:
"gyenge vizuális hatások voltak"
erősre ne is számíts.
de ha sok piával kevered akkor kaphatsz egy pár másodpercre röntgenlátást. csak vigyázz nehogy te is olyan bicikliző terminátort láss mint én :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!