Ezt hogy lehet megcsinálni? Csak én vagyok ennyire béna?
Szóval azt nem értem, hogy másoknak, hogy jöhet ki annyi füst a szájukból egy kicsi slukkal mint nekem 10 nagy slukkal? Már mindenhogy próbáltam, de egyszerűen nem értem.
Meg a másik az, hogy azt, hogy csinálják, hogy szívnak egyet, beszélnek és itt nincs füst majd kifújják a levegőt és van füst. És közben nem szívtak.
20/N
1. sztem nem tűdőzik le
2. így ahogy írtad így csinálják :) nem fújják ki addig bent marad, kifújják, kjön. közben mondhatnak egy két szót is :):)
De ha nem tüdőzik le attól még elméletileg ugyan annyinak kéne nekem is kijönni mint nekik akkor vagy nem?:)
És ha nem fújják ki akkor közben, hogy kell beszélni?
Mivel itt többes számot használsz, gondolom másoknál is megfigyelted, nagyon kevés dohányos cigizik úgy hogy nem tüdőzi le, szerintem csak neked tünik úgy hogy kis slukkot szivnak, persze nem akkorát hogy leég a fél cigi :D
A beszédes meg csak pár szóig nem jön, utánna a már beszéd közbe is jönnie kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!