Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ezt hogy lehet megcsinálni?...

Ezt hogy lehet megcsinálni? Csak én vagyok ennyire béna?

Figyelt kérdés

Szóval azt nem értem, hogy másoknak, hogy jöhet ki annyi füst a szájukból egy kicsi slukkal mint nekem 10 nagy slukkal? Már mindenhogy próbáltam, de egyszerűen nem értem.

Meg a másik az, hogy azt, hogy csinálják, hogy szívnak egyet, beszélnek és itt nincs füst majd kifújják a levegőt és van füst. És közben nem szívtak.

20/N

2011. ápr. 19. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. sztem nem tűdőzik le

2. így ahogy írtad így csinálják :) nem fújják ki addig bent marad, kifújják, kjön. közben mondhatnak egy két szót is :):)

2011. ápr. 19. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:

De ha nem tüdőzik le attól még elméletileg ugyan annyinak kéne nekem is kijönni mint nekik akkor vagy nem?:)

És ha nem fújják ki akkor közben, hogy kell beszélni?

2011. ápr. 19. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ha letüdőzöd sztem nem jön ki anniy füst.... bár kitudja. egyébként azt én is megtudom csinálni hogy amíg bezsélek addig nem jön ki... hát ezt hogy lehetne elmagyarázni...bent tartod a füstöt. nem tudom jobban elmagyarázni :)
2011. ápr. 19. 15:54
 4/6 Morfologus ***** válasza:

Mivel itt többes számot használsz, gondolom másoknál is megfigyelted, nagyon kevés dohányos cigizik úgy hogy nem tüdőzi le, szerintem csak neked tünik úgy hogy kis slukkot szivnak, persze nem akkorát hogy leég a fél cigi :D

A beszédes meg csak pár szóig nem jön, utánna a már beszéd közbe is jönnie kell :D

2011. ápr. 19. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól, 2-3 mp ig tartod a tüdődben hogy a nikotin jól elterjedjen.
2011. ápr. 19. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
20évesen ilyen komoly problámák foglalkoztatnak??
2011. ápr. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!