Vízipipával kapcsolatos kérdések, mert kegyetlen béna vagyok hozzá! Kérem aki jártas benne segítene?
Kaptam egy kis pipát, megvan hozzá minden alkatrészem de fogalmam sincs minek hol a helye és hogy rakjam össze. Majd ha összeraktam, mit vegyek és hogyan használjam??
Soha nem pipáztam még, de nemsokára szeretnék elmenni néhány ismerősömmel a közelben lévő parkba, csak nullkezdő vagyok DE nem szeretnék szégyenben maradni.
Hát először is rakd össze,ezt nem tudom elmagyarázni de talán találok róla egy videót:)
Szened/dohányod van??mert víz az gondolom van...:)
Utána elmondok neked mindent,nekem 3 pipum van,nagyon egyszerű kezelni őket,majd hozzászoksz:)
Na először is vedd magadhoz a kerámiát!
A tölcsér alakú általában barna kis törékeny vakot,aminek a végén egy műanyag tömítés van!
Ez kell dohánnyal megtölteni!A dohányt ne csak beleb*szd hanem szépen igényesen szét kel szedni,ne legyenek egyben a darabok,legyen kicsit szellős!
Na most,én ajánlom neked hogy ne ilyen krómozott sz*rokat tegyél a dohány tetejére,hanem csinálj alufóliából(4 rétegű) négyzet alakú lapocskát,és ezt feszítsd a kerámia tetejére,és tűvel vagy fogpiszkálóval sűrűn lyuggasd ki!
Izzítsd fel a szenet,valszeg neked könnyen gyulladó van,ami kicsit lapos és kerek.
Ezt én gáztűzhely fölött szoktam a csipesz segítségével,mert gyorsabb,mint a gyújtó...
Ezt kell rátenni az kilyuggatott alufóliás dohánnyal megtöltött kerámiára.
És így már meg is tömted a kerámiát!
Na most elfejtettem mondani hogy ezt már csak akkor csináld ha összeraktad a pipát és van benne víz,csak akkor kezd el gyújtani a szenet!
De itt egy oldal ami segíthet:
www.vizipia.eu
bocsi
ez a jó:)
Na meg azt is elfejtettem hogy azért írtam le a tömést,mert az a legnehezebb:D
Sosem volt szipkám,egyszer kaptam egy színeset azt elhasználtam és kész...
Hát mennyire mini képet esetleg tudnál adni??
Webáruházas is jó,csak lássam mekkora...
Cm-ben mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!