Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Shiazo-ban van vaníliás íz?

Shiazo-ban van vaníliás íz?

Figyelt kérdés
Csak mert hallom itt ott hogy milyen rohadt jó, jobb is mint a dohány meg minden, és nemtudom, hogy vaníliásban van-e? mert nekem olyan kéne, ha nincs akkor marad a dohány.
2011. ápr. 17. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

nem sajnos nincsen.... nagyon sok féle íz van de vanniliás pont nincs nem értem ... bár lehet hogy később bejön de egyenlőre mo.-n sehol se lehet kapni

de probálj ki valami másmilyet 1000 szer jobb mint a dohány ha eddig azt mondtad hogy húúú milyen fasza ez a vizipip aakkor a shiazoval azt mondod ez a menyország :) tényleg 1 szer akkora füst 1 cseppet se kapar joban kijön az íz :) szerintem érdemes venni másmilyet bár nekem is a vannilia a favorit de shiazoval 1000 szeresre növeli az élményt :)

2011. ápr. 20. 06:48
 2/2 A kérdező kommentje:
hát én vettem shiazo-t de eléggé kapart :/ lehet csak azért mert kint pipáztunk és csakúgy összedobtuk, és elsőre túl nagy lyukak voltak és a fele hamu belehullott, aztán az új tömésnél nem lett elég alaposan kitisztítva. de amúgy jó volt, volt füstje bőven:))
2011. ápr. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!