Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Shizo kőhöz mennyi egy 100...

Shizo kőhöz mennyi egy 100 ml-s ízesítő?

Figyelt kérdés
A sultan center wobshopjában láttam valami Al-waha szőlős glicerin izét 800 FT-ért de az 110 ml és glicerin va nráírva, de mindenhol melaszt és 100 ml-t írnak. ezért kérem a segítségeteket :D ja és ha már itt tartunk valaki próbálta már a shiazo-t? vélemény/tapasztalat?
2011. ápr. 17. 15:38
 1/4 A kérdező kommentje:
mármint shiazo, bocs elírtam :S
2011. ápr. 17. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én már elszívtam egy full dobozt belőle, NAGYON NAGYON JÓ! Sokkal jobb, mint a dohány! Ízre, minőségre és érzésre is! Kicsit több hő kell hozzá, mint a sima dohányhoz de ez nem gond.

Az ízesítőt a szultánba vettem, a narancsos glicerint. 800 ft volt. Mondták, hogy simán jó hozzá. Most kevertem be, kb 20 ml kellett belőle egy doboz shiazo kőhöz.

Látszatra egy kicsit sűrűbb, mint az eredeti cucc ami rajta volt de nem sokkal. Majd ma kipróbálom milyen.

De a "gyári" hozzá való dolog is csak 1100 forint a 100 ml, tehát nagy különbség nincs ha a szultános nem válna be, de szeirntem nem lesz vele gond. A kő ugyan úgy beszívja mint a szivacs.

2011. ápr. 17. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
ha kipróbáltad, leírod milyen volt? mert akkor holnap már veszem is :D
2011. ápr. 17. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Krémesebb

Semmi mellékíz

Kicsit több hő kell hozzá, hogy jól füstöljön

Sűrű, krémes füst

Sose kapar

Olcsóbb, mert nincs rajta zárjegy

Ha intenzívebb ízt akarsz csak rácseppentesz pár csepp extra ízesítőt és máris kész akár pipázás közben

Tiszta! Ha elszívtad gyk. egy száraz, fehér kő marad hátra. Nem porol, nem ragad, nem büdös.

Én tulajdonképpen nem látom semmi hátrányát a dohányhoz képest de egy rakat előnyét érzem.

+1

2011. ápr. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!