Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van a nikotinnak más jótékony...

Van a nikotinnak más jótékony hatása?

Figyelt kérdés
Mert régen hallottam vmit a rák kezelésben róla, de eddig csak az alzheimer kezelésével kapcsolatban találtam.
2011. ápr. 13. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
hát, elvileg gyorsítja az anyagcserét, magyarán ha szorulásod van akkor nagyvalószínűséggel annak, aki nem dohányzik segít, és meghajtja, magyarán hamrabb kimennek a méreganyagok, amik helyzett jönnek az újak, mert a nikotin tudtommal idemgméreg, vagy mindegy, al éyneg hogy méreg.:D
2011. ápr. 13. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:

A nikotin emeli az adrenalinszintet, serkenti a dopamin termelést, ezáltal emeli a vérnyomást.

Egy elég gyenge stimuláns.

Meggyőződésem, hogy minden kábítószer, kis mennyiségbe nem káros, hanem hasznos.

2011. ápr. 13. 21:37
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)nem értem,h a nikotint miért húzzák le ennyire alig találtam 1 oldalt ahol a jó oldaláról is mesélnek pedig tudom h eredetileg gyógyászatban használták
2011. ápr. 13. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

az alzheimer meg a rák az a fű hatóanyagaira vonatkozott és az hogy ezeken segít az bizonyított.

a nikotint így magában nem tudom de a cigarettáról azt eltudom mondani jó tulajdonságnak hogy egy kicsit stimulál, lenyugtat, és esetleg még az hogy irányítani tudod vele az étvágyadat. mást nem tudok.

2011. ápr. 14. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

16:15 ös vagyok és még hozzátenném hogy szerintem a nikotinnal magában nem lenne gond csak erős függőséget okoz és nagyon dózis érzékeny, őszintén szólva a tiszta heroin is biztonságosabb szerintem mint a tiszta nikotin. (a heroin is használva volt gyógyászatban és működött nagyon jól de pont ez a két dolog miatt lett betiltva)

A legtöbb oldal a nikotin-t nem önmagában vizsgálja hanem úgy ahogy beviszik magukba az emberek ezért nem találsz hasznos dolgokat róla.

2011. ápr. 14. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

egyébként tényleg az a gond, hogy csak a cigaretta részeként írnak róla =/

2011. ápr. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!