Van a nikotinnak más jótékony hatása?
A nikotin emeli az adrenalinszintet, serkenti a dopamin termelést, ezáltal emeli a vérnyomást.
Egy elég gyenge stimuláns.
Meggyőződésem, hogy minden kábítószer, kis mennyiségbe nem káros, hanem hasznos.
az alzheimer meg a rák az a fű hatóanyagaira vonatkozott és az hogy ezeken segít az bizonyított.
a nikotint így magában nem tudom de a cigarettáról azt eltudom mondani jó tulajdonságnak hogy egy kicsit stimulál, lenyugtat, és esetleg még az hogy irányítani tudod vele az étvágyadat. mást nem tudok.
16:15 ös vagyok és még hozzátenném hogy szerintem a nikotinnal magában nem lenne gond csak erős függőséget okoz és nagyon dózis érzékeny, őszintén szólva a tiszta heroin is biztonságosabb szerintem mint a tiszta nikotin. (a heroin is használva volt gyógyászatban és működött nagyon jól de pont ez a két dolog miatt lett betiltva)
A legtöbb oldal a nikotin-t nem önmagában vizsgálja hanem úgy ahogy beviszik magukba az emberek ezért nem találsz hasznos dolgokat róla.
köszönöm szépen
egyébként tényleg az a gond, hogy csak a cigaretta részeként írnak róla =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!