Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatok le gyorsan?

Hogyan szokhatok le gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék az exdohányosoktól hogy hogy sikerült leszokniuk végleg a cigiről?

2011. ápr. 9. 21:38
1 2
 11/16 anonim válasza:

Detto! Én nem szeretem az ilyen gyógynövényes humbukot, mégis ez volt az egyetlen szer ami működött nekem. és ami nagyon fontos hogy mellékhatás nélkül!

Meg hát azért nem árt a komoly elhatározás :)

Sok sikert!

2011. ápr. 11. 09:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vok,és fiú.

Én úgy szoktam le,hogy körbenéztem az udvaron,nyiltak a virágok,az egész udvar csodálatos volt,rengeteg színben pompázott,és átgondoltam,hogy akarom én ezt még látni jó párszor?

Természetes,hogy akarom! Már pedig,hogy ha ezt a mocskos,büdös füstöt szívom,aminek íze úgy sincs,károsnak meg káros,akkor megvan rá az esély,hogy többet ne fogom!

Illetve eszembe jutott a családom.

És neked is jusson eszedbe!

Akarsz nekik egy olyan élményt szerezni,hogy állnak a koporsód felett,és sírnak,az imádott szüleid,és közben engedik le a koporsót a földbe,mert meghaltál.És a szüleid belehalnak a szomorúságba,akik kiskorodba mesét mondtak neked,szeretgettek,ölelgettek,puszilgattak. És miért kell nekik ezt átélni,mert olyan önző vagy,hogy a családod eszedbe se jut,mikor rágyújtasz,és mikor szívod azt a mocskot! Ha csak egy kicsit is szereted őket,akkor hagy abba,de azonnal,mert ugye nem akarod,hogy mindenszentekkor nem a családoddal mész ki a sírokhoz,hanem a családod megy ki hozzád! Persze csak akkor ha túlélik,hogy elveszítettek!

Én így tudtam leszokni! Remélem neked is sikerülni fog!

Csak jó alaposan gondold végig amit írtam!

2011. ápr. 11. 15:27
 13/16 anonim válasza:
20 éves vagyok, 4 évig dohányoztam magánéleti problémák miatt. 1 éve sikeresen leszoktam és úgy értem el, h méllyen magamba néztem, ránéztem a cigimre , amikor rá akartam gyújtani... meggyújtottam, nem szívtam bele csak néztem hogy ég..aztán a földre hajítottam és eltapostam. A teli doboz cigimet, meg az első kukába kidobtam. Azóta akaraterő kérdése.
2011. ápr. 11. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! én is most kezdem el, épp most, ma reggel elszìvtam 2 szàlat és azòta rosszul vagyok... Pedig màr vagy 10 éve dohànyzom... pfff, van kedved velem csinàlni? Màr ùgy értem, hogy itt néha ìrd ki magadbòl, amikor rohadtul ràgyujthatnékod van, és én is ezt fogom tenni, de ne gyùjtsunk rà!!

Nekem se lesz kônnyû, mert a pàrom is szìvja, de ô még nem akarja letenni... ezzel szeretnék neki egy kis példàt mutatni, na meg ha egy két éven belûl gyereket akarok, akkor igencsak itt az ideje ennek a lépésnek!!

Sok sikert neked is!

25/N

2011. ápr. 13. 11:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szedni én is a kudzu tablettát.. hogy ajánljátok a szedését? én reggel meg este szedem, múlthét csütörtök óta.. mennyi idő kell hogy legyen valami hatása?? Egyenlőre még csak annyit érzek hogy néha nem kívánom a cigit.Tényleg kell neki 1-2 hét?
2011. ápr. 26. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:

A 13 éves fiú írásához megjegyezném, hogy érett gondolkodásra vall, s bizony érzelmekre ható meggyőzés, amit ír. Érdemes valóban elgondolkodni rajta, lehet, hogy valakinek ez segít...

A kérdésre válaszolva viszont úgy gondolom, nem létezik gyors leszokás. A rászokás sem gyors. Bizonyos időnek el kell telnie, míg leszokik az ember. Ez egy folyamat. Megtanulni cigaretta nélkül élni. Nekem a szakításhoz hasonló. Én 20 évig bagóztam, 5 éve tettem le, fokozatosan.

2011. máj. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!