Melyik cigi jobb? Zöld viceroy, zöld bond, kék multi, piros multi Mennyibe kerülnek a multik?
Megjegyezném, hogy némileg támpontot ad a minőségről az ár. De, persze, ez is sántít, mert vannak "sznob" márkák, pl. : Davidoff, Dunhill, stb. Ezek anglománoknak valók. Talán a legkorrektebb, ha megnézzük, ki a gyártó? A Philipp Morris pl. igen megbízható, majdnem valószínű, hogy dohányt töltöttek bele, de pl. a ciril betűs márkáktól akkor is óvakodjunk, ha Marlboró a neve!
Egyik "legcigibb" volt nekem a francia Gitanes, (mezítlábas) de azt sajnos, itthon nem lehet kapni. Ajánlanám a finom belga dohányokat, Domingo, Utah, amiből olyat töltesz, vagy sodorsz, amilyet akarsz. Király a Camel- és Marlboro dohány, ami itthon szintén ismeretlen fogalom! Aki meg nem dohányos, az ne szóljon bele, nem őket kérdezték! Nem kívánom senkinek a leszokással járó gyötrelmeket, ezt csak az érzi át, aki már átélte! Ennyi. szerintem.
Egyik sem... Mindegyik büdös, és undorító szájszagod lesz tőle... Szokj le! Egy csomó pénzt spórolhatsz, amit értelmes dolgokra is elkölthetsz...
Sosem cigiztem... még egy szálat sem szívtam el, és büszke vagyok rá!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!