Melyik cigi jobb? Zöld viceroy, zöld bond, kék multi, piros multi Mennyibe kerülnek a multik?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 13:48
1/18 anonim válasza:
Micsoda értelmes kérdés!!! Menj el a boltba én nézd meg az árát. Meg hogy meik a jobb? Mindenkinek más.
2/18 anonim válasza:
Egyik se. Én sokáig szívtam kék Pall Mall-t, vagy Gold Marlborot. Most narancs Pall Mall-t szívok, és bejön. A Multifilter alapból sz*r. Ahogy a Viceroy és a Bond is. A mentolos, meg nem cigi.
3/18 anonim válasza:
Nem kell lesz*rozni egyiket sem, kinek mi jön be. Én már évek óta piros multit szívok. Egyébként 620-640 ft, nem emlékszek pontosan. A bond nekem nem jött be, akkor már inkább a Vakaró. A Pall Mall-ből a piros nagyon rossz, a többi meg olyan mint a kacsaf*ng.
4/18 anonim válasza:
ezek közül nekem a zöld viceroy ami bejön... csak a mentolos cigit tudom elszívni... kár hogy kitalálták, mert különben soha rá nem gyújtanék...
5/18 A kérdező kommentje:
én is a zöld viceroytot szeretem...
köszi a válaszokat
2011. ápr. 6. 14:52
6/18 anonim válasza:
Kék multi, piros multi, piros marlboro, arany marlboro, kék bond, ezek mind jó cigik, meg még a dunhill, egyébként meg tök midnegy, mert mindenkinek más, én már nagyon régóta marlborot, vagy multit szívok.(multit akkor ha több fogy...)
7/18 anonim válasza:
Egyik sem.Eleve cigizni nem kéne.
8/18 anonim válasza:
Lájkolom az előttem hozzászólót!
Dohányosok vesztésre állnak, egyre több helyen nem gyújthattok rá!
Próbáljatok meg leszokni. Ha akarjátok, adok tippeket!
10/18 anonim válasza:
A legjobb a piros multi, mert hamarabb megrákosodsz tőle hullajelölt dohányzó felebarátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!