Mivel helyettesíthető a cigipapír?
20:36-ost nem értem, hogy miért pontoztátok le.
100%ban hasznos választ adott. a szentírás lapjaiból valóban jó cigit lehet csinálni. még jól is tapad.
utolsó, 250-300 ft az ocb... 70-80 :'D
egyébként,volt már hogy nekem sem volt lehetőségem boltba menni éjszaka pl., sütőpapírt használtam,és elég csinoska lett. nem nagyon ragad az biztos,de ha jól csinálod elmegy. vagy tartod
A válasz megírásának időpontja: 03-18 16:03
hát nemtudom én most vettem nemrég ocb-t azelőtt meg rizzlát és 70-80 ft volt asszem mind2....
Én ahol lakok, ott egy kisboltab megkérdezdtem : Kérhetek cigarettapapírt? és a nő aki az árus volt az mondta enyhe mosollyal hogy : azt nem -_-
Hát ezért törtem magam, és sajna még nem jutottam többre, csak a sütőpapír kiszabására, amiből úgy csináltam hüvelyt, hogy a szűrőt mint a füvescigiknél, kis tépett keménypapírból összesodrom, ez a csiga :)
A sütőpapírt kiszabás után (ez nálam 7-13 cm-es, 70-130mm-es) összesodrom ezt is, és ragaccsal, amivel falra lehet ragasztani, én kék ragacsot használok, asszem 560-FT ért már lehet kapni, de jobb 600-at vinni a papírboltba, és ahogy hüvely formája lesz, jól megfogod és belenyomod a csigát, és erre szorítod a hüvely csücskét ami felfelé áll a csiga felén, vagy is jobban rácsavarod, és tölcsér alakú lesz a hüvelyed. Ennek a kis csücsök alá raksz nagyon kevés ragacsot, összeszorítod rá, és van hüvelyed, amibe belenyomogathatod az anyagod, fogpiszkálóval, vagy ami kisebb mint a hüvelyed, és minden tömésnél, kocogtasd kicsit a csigás végénél az asztalnak, csigával lefelé, érted... én így oldottam meg, de am én se tom mivel ragaszthatnám meg az egész hüvelyt :S :/ mert a méztől nem ég le, a technokoltól rossz lesz az íze, meg rossz a torkodnak is .... és ugyanúgy nem ég le nem tudom :/ sajna meg kell kérni egy felnőttkorút hogy vegyen neked cigipapírt, persze rövidet, az 30-max átlagba 100Ft lehet, Primus asszem az már jó és olcsó. De a lényeg hogy ha olcsón akarsz 100 Ft- alatt akkor RÖVIDET kérj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!