Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Helyettesíthető-e a dohány...

Helyettesíthető-e a dohány valamivel, az alábbi feltételek mellett?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogyha valakit le szeretnék szoktatni, de ő állítása szerint nem a nikotin miatt, hanem a cselekvés és a mozdulat miatt szívja, akkor nem illegális szerek (pl. fű), hanem valami más (pl. gyógynövény) hüvelybe töltésével és elszívásával ez megoldható lenne? Van valami vélemény erre vonatkozólag?

Ahol jártam, itt nem forgalmaznak gyógynövényes cigarettát, úgyhogy erre nem tudok támaszkodni.

Fontos lenne, hogy segítsetek!

Köszönöm szépen a segítséget! :)

2011. ápr. 12. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet. ugyanolyan cigit kapsz csak nem dohány van benne hanem ilyen gyógynövények. nagyon büdös és szívhatatlanul undoritó. keress rá google-n: honeyrose cigaretta
2011. ápr. 12. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

nem tudomh jól értelmeztem e a kérdést, de pl. van elektromos cigi, nem tudom h amúgy jó e, csak olvastam róla

[link]

2011. ápr. 12. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az elektromos cigi szerintem nem jöhet szóba, igazából a kézzelfoghatóakat szereti. A gyógynövényesről már hallottam, de elvileg sehol sem forgalmazzák, mióta jövedéki adó alá eső termékké nevezték át. Nem tudsz egy oldalt, helyet, ahol elvileg tudnék rendelni? És mennyibe kerül?

Előre is köszönöm!

2011. ápr. 12. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A snüszt kipróbálhatod.Ennek is megvan a szertartása,nikotin tartalma,viszont sokkal könnyebb leszokni róla,mint a cigiről.

Hosszabb távon az ínyt megviselheti kb 15 év,viszont a tüdőt nem károsítja.

2011. ápr. 13. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
hát bocsi de nemtudok oldalt, anyának van még belőle pár szál, de nagyon rég vette. gondolom amikor még lehetett kapni.
2011. ápr. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!