Ugye, hogy ez nem normális?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a cigit (2 éve dohányzok), de amikor arra a pontra érek, hogy meggyújtsam egyszerűen elmegy a kedvem. Persze utána meggyújtom mert úgy érzem, hogy szükségem van rá.
Szóval miért lehet?
2011. márc. 11. 21:45
1/5 anonim válasza:
Azért mert már nem kell neked a cigi.. Barátnőm is igy van vele. Mondja h neki mennyire hijányzik a cigi meg minden, de amikor rágyuj akkor aztmondja h hát ez szar ő már nem kivánja. Végig se szivja hanem eldobja... :/
Szerintem ne gyujts rá ha nem érzed már azt az érzést amit régen amikor rágyujtottál..
2/5 anonim válasza:
Így lehet könnyen leszokni :)
Szerintem csináld azt, hogy vagy nem gyújtod meg, vagy meggyújtod, szívsz 1-2t aztán eldobod.
3/5 Phoney válasza:
Én ritkán dohányzom, és a cigivel ugyanígy szoktam járni. Örülj neki, és ne gyújtsd meg.
4/5 anonim válasza:
Detto nem kívánom de valami belülről mégis arra ösztökél , hogy meggyújtsam és pöfékeljek
5/5 zeiksz válasza:
Én pont így szoktam le, csak én 17 évig dohányoztam.. kívántam a cigit, de mikor cigiztem sokszor még öklendeztem is tőle. Aztán egy reggel rájöttem, hogy nem is kell nekem ez a szar :). Neked is ezt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!