Milyen cigit szívtok?
Figyelt kérdés
És mennyit egy nap? Ez havonta mennyibe kerül?2011. márc. 11. 18:01
11/13 anonim válasza:
tavaly suli vége fele, meg nyáron eljutottam oda, hogy napi egy doboz, kék bond, kék pallmall, arany marlboro, piros pallmall, piros philip morris, kék philip morris, kék dunhill fekete dunhill, kék multi, piros multi piros marlboro, inkább nem számolom ki hogy mennyi, de most már azon a szinten vagyok hogy, ha veszek akkor arany marlborot veszek és ez igy most elég 2-3 hétig ja és 16/f : (
12/13 anonim válasza:
én az elektromos cigit ajánlom neked ... csak egyszer kell kivizetni, és nem zavar másokat, annyi a külömbség hogy jobban kell egy kicsit beleszívni mert a vákum hatására lép működésbe az izzószál ami a nikotin tartalmú vízgőzt termeli ... nincs égéstermék, az élmény szinte ugyan az nincs káros anyag, nincs parázs csak egy led világít a végén dísznek, és nem dö'glesz bele tüdőrákba ... faterom 35 éve keményen szívja és szuszog mint a dártvéder ... kell ez neked ? külömben sodort cigit vesz és itthon tölti magának így 11 doboz cigi kijön 2600 HUF-ból sordópapirral eggyütt ... én pl ku'rvára utálom a cigit, 5 évvel ezelött megkóstótam de luf@sz, semmi élvezet, mai napig nem birom sem a szagát, és olyan csajjal nem smárolok aki cigizik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!