Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mien cigit szívsz? és mér...

Mien cigit szívsz? és mér pont azt? és az mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:56
 1/8 tetris ***** válasza:
12%
Semmilyet se szívok, éppen ezért pénzembe se kerül. Az árából inkább narancsot, banánt, almát, mozijegyet, csokit, új cipőt, magazint... stb veszek.
2011. márc. 3. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Töltött, kb 3/4 annyiba mint a legolcsóbb. És azért mert ha már (voltam olyan hülye és) rászoktam akkor olcsón pusztuljak bele
2011. márc. 3. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
jó hozzáállás:D kék multi<3
2011. márc. 3. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Töltöttet én is. Kb. 250ft-ra jön ki egy doboz.
2011. márc. 3. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában narancs pall mall-t, ha nincs véletlen akkor sárga multit.570-be kerül, és ez "ízlik" a legjobban.
2011. márc. 3. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is töltöm.Piros Golden Gate hüvely és kék Golden Gate dohány.:)
2011. márc. 3. 19:29
 7/8 anonim válasza:
Piros Marlborot szívtam két évig, utána három évig aranyat, majd egy évig leginkább Gold Touchot, de bevillant néha az Arany Davidoff. Egy jópár hónapja meg nem szívok semmilyet, és ez eddig a legjobb.
2011. márc. 3. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Kék multi, Piros Marlboro, ha meg éppenséggel nagyon pénzes vagyok, akkor Dunhill. De egyik se jó, készülök majd leszokni, mert ugye 18 alatti vagyok, itthon nem dohányozhatok, le vagyok bénulva, cigiért se tudok kimenni... Majd ha felépültem még egy camelt lehet h veszek.
2011. márc. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!