Szerintetek? (lenn) FONTOS
14/f vagyok épülőbe van profi sport karierem csak az a gond hogy dohányzok napi 1/2 szál meg tubák ozok is meiket kéne abba hagyni amúgy a tubák az gátolja az erőmet ?
(kérem kotekedős emberek ne irjanak olyan se akik azt mondják hogy mind2 az nem megy köszönöm szépen)
Nekem személyes tapasztalatom,hogy mióta dohányzom,azóta ugyanúgy bírok mindent,csak rövidebb ideig.Gondolok például itt a futásra.
De mivel én 2 éve nagyon erős dohányos vagyok,te pedig csak fél szálat szívsz naponta, így nem lehet párhuzamot vonni a két dolog között.
A tubák pedig egyátalán nincs kihatással a sportra:)
16/F
Szia.
Szerintem a dohányzást hagyd abba, én erős dohányos vagyok és hossz ideig én is csak keveset dohányoztam, de aztán nem is tudom mikor nagyon rákaptam. Komoly függőséget okoz, mentálisat is... Én mindenképp azt javaslom, hogy azt hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!