Ez lehetséges? (többi lenn)
Figyelt kérdés
már többször téptünk haverokkal, de én eddig semmit nem éreztem, pedig volt benne rendesen is, többiek be is álltak, de nálam semmi,mondjuk viccesnek találom, de ők eléggé furcsán néztek rám xD ennek mi lehet az oka?2010. szept. 18. 20:41
2/5 anonim válasza:
van akinek egyáltalán nem hat, van aki rosszul lesz tőle. nem vagyunk egyformák. :) más szert kell keresned.
3/5 A kérdező kommentje:
nem áll szándékomban, bármi mást keresni.. minek? ezt is csak azért ptóbáltam ki, hogy én is átéljem, de semmi, igy ink hanyagolom, megg annyi pénzből amennyiből egy g-t vagy pack-ot veszek annyiból 5x beb@szok..
2010. szept. 18. 21:27
4/5 anonim válasza:
csakhogy betépni 5x jobb érzés mint bebaszni ;D
5/5 anonim válasza:
Így igaz,de ha immunis a gyerek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!