Ha saját magamnak csinláok cigit akkor mennyiből jön ki kb.1 szál?
Figyelt kérdés
tehát mit kell hozzá venni,mennyibe kerül és mennyit lehet belőle csinálni?2011. márc. 1. 15:31
1/7 PT-Daniel válasza:
Nagyjabol ugyanannyiba, mint amikor keszen veszed:
Az egeszsegedbe es kb. az elvart elettartamod negyedebe!
2/7 anonim válasza:
en nagyon massziv dohanyos vagyok. en szoktam venni egy nagy kek goldengatet (azt hiszem 180g )egy kicsit tobb mint egy hetre eleg a zacsko dohany , ami kb 2300 ft meg hozza 200 db-os primus huvelyt(parszaz ft, en havonta veszek par darabot belole), meghat meghat primusos toltogepet hozza ami parszaz ft- es nekem mar evek ota megvan, szoval eleg jol birja. csokkal olcsobban kijobok, de be kell hogy valljam hogy neha veszek rendes cigit, mert gyulolom a mindennapos toltogetest, meg hogy minden reggelem, vagy estem, (hangulatfuggo) azzal telik hogy csinalnom kell 20cigit
3/7 anonim válasza:
Sajnos dohányt nem lehet kapni, ahol a raktárakban van ott még igen én a boltom rendeléseire sem kapok dohányárukat . Panaszomra azt válaszolták a Kormány betiltja e termékeket s ezért a hiány, pedig nekem ez jövedelem kiesést hoz, mégsem tudok ellene tenni semmit.
4/7 anonim válasza:
Hát ha már a töltő meg van, vagy azt nem számolod, akkor ha kék goldengate hüvelyt és dohányt veszel, akkor egy szál 11ft jön ki.
Mi a a párommal havi 20000Ft-ot spórolunk azzal hogy mi töltünk.
5/7 anonim válasza:
jah azt nem írtam:
gg töltő: 1040
gg hüvely: 270/200db
gg dohán: 325/20g
400/30g
1390/80g
6/7 Klipi válasza:
Mennyibe kerül??? Az egészségedbe,és az erkölcsödbe.
7/7 anonim válasza:
Kedves Retardáltak!nem kötelező válaszolni ahhoz amihez nem értesz!tisztelet a kivételnek
Töltő:1000
Hüvely:200-350
Dohány:változó 300-1000 valameddig van
40 g dohányból kb 35-40 száll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!