Mikor fogják betiltani a cigarettát?
22:20 persze,hogy van,minden bizonnyal.csak tudod nem értem,miért nemdohányzóknak kellene alkalmazkodnia mentálisan gyenge emberekhez,akik képtelenek meglenni a pitiáner függőségük miatt.mert,az,hogy ő tüdőrákot kap,engem marhára nem érdekel,de ha én kapok miatta,nehogymár nekem kelljen bocsánatot kérni tőle,hogy "valamiért"intoleráns vagyok a dohányzásával szemben.és nagyon tudom sajnálni azokat is,akik nem gyújthatnak rá majd a buszmegállóban,és nem dobálhatják szanaszét a csikket.tényleg annyira szívszorító.
azért egy kis érdekesség,hogy mennyire elhanyagolható a dohányzás egészségkárosító hatása: [link]
Na igen az alkoholt csak egy személy issza, de még is hallunk ilyeneket:
-Ittas volt a gázoló!
-Ittas volt, amikor kiirtotta a családját.
-Ittas volt, amikor leütötte az utcán...
Olyanokat nem hallunk hogy:
-Dohányzott(vagy nem tudott rágyújtani) a gázoló!
-Dohányzott (vagy nem tudott rágyújtani) amikor kiirtotta a családját.
Szóval ha összegezzük hogy évente hányan halnak bele alkoholizmusba, vagy ittas áldozata ként, vagy hogy évente menyien halnak meg a dohányzásba, és a passzív dohányzásba, akkor magasan az alkohol veszítene.
De az alkoholok ellen mégsem tiltakoztok!!!Azt még sem tiltják ki sehonnan, lehet reklámozni stb.
Pedig százszor károsabb és veszélyesebb a fogyasztó és a környezete egészségre, és testi épségére, mint a dohányzás!!!
Már neharagudj 16.51-es de kicsit felháborító hogy a dohányosokat így lekezdeled.Nem mindenki dohányzik utcán,vagy nyílvános helyeken.
Kérdező te pedig még nagyon éretlen vagy,egy ilyen kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!