Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a baj a vízipipámmal?

Mi a baj a vízipipámmal?

Figyelt kérdés
nemrég vettem egy vízipipát(4dohányt:kétalma,redbull,eper,szőlő)jó megtömöm tölcsért rá alufólia(three kings)várom h körbeégjen stb.azt rárakom tölcsérre és mindig szén íze van,a dohány íze szinte nem is érződik...ez mért van?(ja és ráadásul mind a 4 dohánynál ugyanazt az ízt tapasztaltam...(és amikor egy olyan 5perc múlva leszedem szenet,alufóliát.akkor a dohány sz*rrá van égve...szóval ez mitöl van?hogy lehetne ezen változtattni?
2011. febr. 27. 11:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
A dohányt jól nyomkod le az aljára de ne sokat tegyél bele. Én 4 réteg alufóliát szoktam rá rakni,tűvel apró lyukakat tenni rá. Amikor a4 réteget rárakod űgyelj hogy jó feszes legyen,legyen egy kis távolság a dohány és az alufólia között! A szenet gáztűzhelyen gyujtsd meg és amikor teljesen begyulladt(leégett róla a mérgező,rohadt büdös ganéj) fujd meg és rkad rá. Ha ezeket követed semmi gondod nem lehet garantálom! Én már 8 éve rendszeres vizipipázó vagyok és eddig nem volt okom panaszra:)
2011. júl. 4. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!