Mi a baj a vízipipámmal?
Figyelt kérdés
nemrég vettem egy vízipipát(4dohányt:kétalma,redbull,eper,szőlő)jó megtömöm tölcsért rá alufólia(three kings)várom h körbeégjen stb.azt rárakom tölcsérre és mindig szén íze van,a dohány íze szinte nem is érződik...ez mért van?(ja és ráadásul mind a 4 dohánynál ugyanazt az ízt tapasztaltam...(és amikor egy olyan 5perc múlva leszedem szenet,alufóliát.akkor a dohány sz*rrá van égve...szóval ez mitöl van?hogy lehetne ezen változtattni?2011. febr. 27. 11:15
1/11 anonim 

válasza:

Valószínüleg túlhevül a szén..próbáld meg kevésbé felmelegíteni
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.megpróbálom
2011. febr. 27. 11:40
3/11 anonim 

válasza:

Túlhevül a szén? Nevetséges...
Mondhatod azt a tűzre, hogy "túl meleg ez a tűz"?
Az a gondja, hogy túl közel van a szén a dohányhoz, ezért jól megperszeli.
Ilyenkor az kell, hogy vagy kicsit több lyukat teszel rá, feszesebb fóliát csinálsz, hogy ne érje el a dohány szintjét a szén...
VAGY
kis alufolia golyokat sodorsz, egész piciket(kb.1cm), azt rárakod dohány tetejére, és arra rá az alufóliát.
Így már nem fog leégni..jó pipálást!:)
4/11 anonim 

válasza:

Ja...még elfelejtettem, hogy ne próbáld "kevésbé felmelegíteni". Égesd le róla az öngyulladó füstölgő cuccot, mert az mérgező. Szépen átmelegedett szenet rakj rá.
5/11 anonim 

válasza:

Első vagyok.A kevésbé melegítésre azt értettem hogy csak az alját melegítse amit ráakar rakni mer az öngyulladó réteg felfele ég.. és igen is van olyan hogy túlhevül a szén..
6/11 anonim 

válasza:

szerintem az lehet a baj, hogy túlságosan sok dohányt raksz bele és nem levegőzik, a teteje meg ráég a fóliára. amúgy ha széníze van, akkor csinálj egy kis karikát alufóliából és tedd a szén alá, vagy húzd félre a szént:)
7/11 anonim 

válasza:

Vagy használhatsz izzítós szenet. Mi nemrég tértünk át rá - ég és föld a különbség. :) Ha villanytűzhely van a közelben, gyerekjáték a beizzítása is.
8/11 anonim 

válasza:

- Felejtsd el az alufóliát, vegyél egy széntartó konzolt, kemény 50 forint.
- használj kókuszszenet (nem öngyulladós), viszont NINCS széníze egyáltalán.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.de már nemkell.ma kipróbáltuk és totál jó volt :) (Red Bull-osat :D)és nagyon fincsi volt :p
2011. febr. 28. 17:41
10/11 anonim válasza:
ne tömd meg mint egy vadbarom : D a dohány és az alufólia között legyen 1-3 mm hely :) elmondom mi a baj az hogy egybeér a szén nagyon a dohánnyal .. meg ne is nyomkodd le nagyon a cuccot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!