Kocsmákban is betiltanák a dohányzást? Ennyire hülyék hogyan lehetnek?
Az ezért mégis csak az ő dolga, hogy alkoholt iszik. Nem más önti bele. Viszont azzal, hogy te dohányzol, rákényszeríted arra, hogy szívja a szarodat. És nem mindenki gondolja az alkoholt a dohánnyal megegyezően károsnak.
Amúgy én sem értek 100%-ban egyet ezzel az új tervezettel. Ugyanis engedni kéne a kocsmákban is a dohányzást, de csak rendesen elválasztott, külön teremben.
Sziasztok :)
Szerintem nem a vilàg vége, hogy nem lehet cigizni a kocsmàkban mostantòl... én is dohànyos vagyok, ne kezdjûnk el szarral dobàlòzni, de higgyjétek ellehet alkalmazkodni, bàr minden kezdet nehéz.. én most fr.o-ban élek és itt màr nem is tudom hogy hàny éve ìgy van a dolog, higyjétek el tôk màs... én példàul jobban szeretem, hogy a ruhàm nem lesz bûdôs és egész jò kis hagulat van a kocsmàk elôtt a cigizôk kôzôtt, hozzàteszem itt is rengetegen dohànyoznak :) de talàn azt belàthatjàtok, hogy csak azért, hogy a cigit nyugiban elszìvd, nem maradsz minden este otthon, ha meg bent nem lehet, akkor majd meg gondoljàtok, hogy hànysozr mész ki cigizni egy éjszaka alatt, talàn az egészségeteknek is jobbat tesz, ha csak kevesebbet szìvtok, a meg hàt a pénztàrca is jò baràt ha vastag, nem? ... Ne hergeljétek magatokat, pròbàljàtok meglàtni a jòt benne, mert van pozitìv oldal is, bàr az eleje nehéz, az tény, mégis csak egy szokàst kell megvàltoztatni...
jòccakàt!
"Azért kíváncsi lennék, hogy az igen egészséges életet élő nem dohányzó személy mit is csinál a kocsmában? Ja hogy alkoholt iszik?"
Előbb-utóbb azt is be fogják tiltani. Először Nyugat-Európában fogják betiltani, aztán átveszik itt is. A cigit és nyugaton tiltották be először a kocsmákban, és mivel itt is kötelező lemásolni azt, ami nyugaton van, ezért a mostani tiltás.
Politikai kérdés, hogy minél magasabb legyen a várható élettartam, mert az olyan jól mutat. Ezért be kell tiltani a káros szenvedélyeket. Először buszmegállóban nem szabad dohányozni, később kocsmában sem, végül az utcán sem, majd legvégül mindenhol tilos lesz. Aztán jön az alkohol.
Később majd betiltják az extrém sportokat, aztán pedig a túl zsíros ételeket. Így átlagosan 2,5 évvel tovább élhetünk :))))
Azért, mert neked nem tetszik a döntés, még nem hülyék. Én nem vagyok kormánypárti, de ha ezt megcsinálják, akkor megemelem a kalapomat előttük. Hogy van az, hogy nem lehet sehova beülni egy pohár borra a bűztől?
De nem az a fő oka, hogy a nemdohányzó borozókat védjék, hanem hogy a sok szociális dohányzást meg passzív dohányzást visszaszorítsák. 18 percenként hal meg Magyarországon egy ember dohányzás miatt! Ezek mennyivel rövidebb ideig élnek, mennyivel rövidebb ideig munkaképesek, és mennyi pénzbe kerül az egészséges dolgozóknak kitermelni ezeknek a kezelését meg a rokkantnyugdíját! Na ezért. Van egy egyszerű képlet: több munkaképes ember, hosszabb munkaképes élettartam, kevesebb halott és beteg --> erősebb ország, erősebb gazdaság. Ez a lényeg, nem az, hogy szerinted hülyék-e.
"Politikai kérdés, hogy minél magasabb legyen a várható élettartam, mert az olyan jól mutat."
Jelenleg Magyarisztánban az a politikai kérdés, hogy dögöljön meg mindenki a nyugdíjkorhatár elérése után fél évvel (ezért is van 0 pénz az EÜben....), mivel nincs miből kifizetni a nyugdíjakat, mert elpacsálta a kormány az elmúlt 20 évbe a befizetett nyugdíjjárulékokat.
A cigizésről meg annyit, hogy nagyon helyes!
Szeretek a barátokkal elmenni inni 1-2 italt jókedvűen beszélgetve, de mikor 10 perc után a hányinger kerülget a füsttől akkor megy el a kedvem az egésztől...
"Aki h.lye haljon meg"
akkor haljál meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!