Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi történt tegnap (fű),...

Mi történt tegnap (fű), kicsit megijedtem?

Figyelt kérdés

Tehát 0,5-öt összekevertem kb. 1 gramm dohánnyal, elszívtam kb. 5 perc alatt.

De egyáltalán nem éreztem jól magam, féltem minden hülyeségtől, vert a szívem nagyon (de ezt tudtam, hogy lehetséges), mindennek a negatív oldalát kezdtem látni, hülyeségeken járt az agyam, de nem jó értelemben.

Aztán 1 óra múlva lefeküdtem tévézni, akkor meg jó kedvem lett és nagyon ellazultam, jól éreztem magam.

Elkerülhető valahogy ez a kezdeti rosszullét? Vagy túl sok zöldet tettem a dohányba? Nem az első alkalom volt, de az első hogy magamnak csináltam, eddig csak társaságban ment pár slukk, de akkor sosem éreztem semmi különöset.

2011. febr. 23. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

21:46

Ne forgasd ki a szavaim! Nem azt mondtam, hogy a szex csak fűvel jó, sajnálom,ha problémád van a szöveg értelmezésével. Nyilván, a szex magában is fantasztikus, de a fű még intenzívebbé és érzékivé teszi az együttlétet. De ezt nem lehet elmagyarázni, ezt át kell élni.

Képzeld, tisztában vagyok a káros hatásaival is. Egy szóval sem állítottam, hogy egészséges és szívni kell, csupán annyit mondtam,hogy az alkohol, ami egy legális drog, sokkal többet árt a szervezetnek,mint a marihuána. Vitatkozhatnánk jövő hétig is, érvek és ellenérvek tömkelegének ellenére sem bizonyos, hogy meg fogjuk tudni változtatni egymás véleményét, hozzáállását. Senki nem kényszerít téged, hogy próbáld ki, nem fog senki pisztolyt tartani a fejedhez,hogy már pedig akkor is csináld. Téged ez nem vonz, nem érdekel, ennyi. Ettől még nem kell elítélni és rossznak titulálni azokat az embereket,akik szívják, egy ostoba sztereotípia miatt.

2011. febr. 26. 00:05
 22/23 anonim ***** válasza:

ln szoktam alkoholt inni néha de nem szeretem ha nagyon részg vagok mert az ugy nem jó

viszont az alkoholistákat elítélem ugyan ugy mint a drogosokat is

most azon vitatkoztatok hogy meik rosszab a drogos vagy az alkoholista

mindkettő hülye

2011. márc. 1. 06:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Most akadtam erre az oldalra, így közel 7 év után :-).

Nem kell megijedni, csak a saját belsőd jön felszínre. Azok a dolgok, amik elfojtva vagy tudat alatt rejtőznek. Ez ijesztő lehet, de szerintem ilyen helyzetekben próbálj meg lazítani. Fél gramm tényleg nagyon sok, szerintem elég 0,05-0,1g.

Annak pedig, aki az alkoholt meg a gyógyszereket propagálja, elmentek otthonról. Hány esetben van gyilkosság, családi erőszak, közlekedési baleset ittas állapot miatt? És mennyi beszívva? Persze autót vezetni fű hatása alatt veszélyes, senki ne csinálja. De hányszor verte meg a feleségét/bnőjét a beszívott férj? Hány emberölést/testi sértést követtek el?

2018. márc. 8. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!