Milyenfajta női cigik vannak, és mennyi árban?
Ezek is remek cigi "márkák":
-meddőség, vetélés, szellemileg/fizikailag sérült magzat, szájrák, gégerák, tüdőrák, büdös lehelet, sárga fogsor, nikotinfüggőség, mérgező vegyületek.
Ajánljak még pár "márkát"?
A szüleidnek jól fel kéne pofozni, hogy ilyen hülyeséggel roncsolod az egészséged. Ahelyett hogy inkább sportolnál!
Hogy egyes embereknek nem mindegy mit csinál a másik... A saját élete, majd megtapasztalja... Meg miért nem a kérdésre válaszolsz? Ha meg ennyire bagóellenes vagy, miért olvasod a dohányzás rovatot???
A válaszom: EVE, az nagyon bejött nekem, de drága is... Meg anya munkatársa a névnapjára leopárdmintás cigit kapott (igaz, az rendes "vastag" volt, és csak a füstszűrő volt ilyen mintás+ a doboz) de nagyon jól nézett ki. Sajnos, nem láttam, milyen márkájú, és mivel kapta, nem tudtam megkérdezni, hol lehet olyat venni... :(
én általában vékony zöld bondot szoktam szívni.
pall mall-ben is van vékony.
a vékony bond 455 ft
a vékony pall mall pedig azt hiszem 555 ft.
remélem segítettem.
Nőies??? Szerinted nőies , ha egy 15 éves taknyos bagózik?
inkább nevetséges és szánalmas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!