Elkezdtem cigizni, hány év múlva jönnek elő a bajok a cigitől? Vagy mennyi idő kell ahoz?
Ezt senki se tudja megmondani.
Apám most 55 éves,tizen valahány éves kora óta nagyon erős dohányos,de eddig semmi tünete nem jelentkezett nála,nem is köhög,ellenben ismerek olyan srácot akinek 1 év dohányzás után előjött a gyakori köhögés és a bőre is más lett.
Én 2 éve dohányzom,napi 1 doboz szinten,szerencsére nálam még nem jelentkezett semmi tünet.
16F
Napi 1 szálat ne szívj , semmit sem kapsz tőle csak a szagot.
Olyat kérdeztél hogy amit ha valaki megválaszol ténylegesen orvosi nobel díjat kap.
Tény napi 0,5-1 doboz cigi, köhögsz , cigiszagod van, sokat költesz, leromlik a tüdőkapacitásod.
Napi 1 száltól nem hiszem hogy bajod lenne, csak itt az a gond , hogy ki hogyan reagál rá illetve mennyire lesz könnyen napi 1 szálból 1 doboz. ( Félelmetesen gyorsan megy egyeseknél, pl nálam... igaz leszoktam azóta de hihetetlen milyen hamar lett a suli után 1 szálból napi 1 doboz, pár hét alatt... )
végül is a héten 3-szor szívtam (3 nap) most a hétvégén nem.
Én akkor szívok hogyha ideges vagyok, vagy ha fáj valamim , mert az a cigitől elmúlik vagy akkor nem fáj annyira..
de azért nem mindennap van cigi a számba
"mert az a cigitől elmúlik vagy akkor nem fáj annyira.. "
Ez marhaság, és csak a magadfajta hugyos dohányosok kifogása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!