Nem nagy gáz ha 17 éves fiú lila Vogue cigit szív? Am. Olyat akarok venni. Mik az adatai és mennyibe kerül?
Kedves utolsó... elég gyenge oltás, ugyanis azzal, hogy szétiszod a májad, vagy hájasra eszed magad a gyorskajáldákban, a melletted ülő szervezetét még nem teszed tönkre. Már meg ne haragudj, de tényleg a dohányzás a legocsmányabb dolog, főleg mikor a dohányosok kikérik maguknak a jogaikat. -.-
Kérdező: elég gáz. Az is hogy cigizel, de ha nőit szívsz, pláne.
Szerintem nagyon szar a Vouge. Én szívtam lilát is meg rózsaszínt a rózsaszín az baba, de a lila már azért erősebb. Én nem ajánlom , szerintem inkább egy Dunhill-t próbálj! Vékonyított , szóval nem az a vastag Bond , Multi méret , de mégse női cigi. Én is azt szívom , mondjuk egy ezüst vagy sötétkéket próbálj először! De ez csak egyéni vélemény ... Am nem annyira gáz , mondjuk nem örülnék , ha a pasim vékony cigit szívna én meg vastagot ... Szerepcsere ?! Csak inkább azért mondom , hogy ne , mert szerintem nagyon szar . :/
Am tényleg nem értem , hogy miért nem lehet abbahagyni ezt a veszekedést miért kell minden kérdésnél erről osztani az észt?!Nyissatok egy témát és oda nyomjátok , de ne mindegyiket OFFoljátok szét .
16L
Én is a véletlen kérdéses linkkel kerültem ide. Képzeld, még életemben nem ittam alkoholt, a cigit sem próbáltam ki, és McDonald's-ban sem jártam, és igen, sportolok. Tudom, hogy nem fogod mindezt elhinni. De attól függetlenül tőlem elfogadnád a beszólást?
Gyűlölöm, mikor nem szívhatok normális levegőt akaratomon kívül. Gyűlölöm, hogy csak emiatt kell az út túloldalára mennem, ha épp ki akarom szellőztetni a tüdőmet egy tavaszi séta formájában. Gyűlölöm, hogy nem lehet normálisan várni a buszra. Felháborítónak tartom, hogy a BKV által kihelyezett piros, büntetésre figyelmeztető feliratokat egyesek röhögve leszedik és dobják az alatta lévő kukába (szemtanúja voltam), hiszen attól még nem lesz érvénytelen. Gyűlölöm, hogy az egészségemet akaratomon kívül rombolják mások. Gyűlölöm, hogy amikor valaki felszáll a buszra, az utolsó slukkot ott fújja ki. És azt is gusztustalannak tartom, amikor az egész ruhájából csak úgy sugárzik ez az aura - és leül mellém. Én magam pedig 17 évig voltam rákényszerítve a passzív dohányzásra, mert a szüleimet nem érdekelte a gyerekük egészsége.
Minden összevetve pedig szánalmasnak tartom, akik azt hiszik, ezzel lesznek divatosak, és ezzel lesznek "felnőttek". De mivel mást nem tudok tenni, csak sajnálom őket.
Láttam anyámat az intenzíven feküdni érműtét után. Látom a nagypapámat szenvedni a tüdőrákja miatt. Ha nektek ez kell, hát tessék, de az ellenségeimnek sem kívánnám. Viszont engem hagyjatok ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!