Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A kedvemért leszoknál a...

Klipi kérdése:

A kedvemért leszoknál a cigarettáról? : )

Figyelt kérdés
Szépen megkérlek,hogy ne pusztitsd el magad!
2011. febr. 13. 21:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem, nah most megyek csapom ki a piros marlbimat, és még a stílus kedvéért elő ásom a zippomat is, ennyi, bárcsak most rádfújhatnám a füstöt, pedig annyiszor leírtam már hogy kultúr bagós vagyok, különösen nők közelében nem cigizek, mert tudom hogy nem szeretik.
2011. febr. 14. 18:26
 22/31 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, utolsó válaszolónk csak azért nem dohányzik nők előtt mert: Bármelyik taknyán tenyerelné a kissrácot, ha meglátná pöfékelni. :)
2011. febr. 15. 09:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Már leszokóba vok, 5. napja! Teljesen jól érzem magam, jobb a kedvem is, igaz könnyebben ugrok idegileg mindenre, de nem gond :D Megbírkózom az akaraterőmmel :D De nem miattad szokok le xD
2011. febr. 15. 10:59
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

beszarok :D:D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDD

aki nem cigizett, vagy nem cigizik nem igazán értheti h valaki mért is cigizik:D

húzzmár el innét :D biztos neked is vannak hibáid :D mint pl ez az egészséghuszárkodás.....

beszarok ezeken az embereken:D:D:D:D

2011. febr. 16. 15:28
 25/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 09:09

Igazán? Honnan vagy benne ilyen biztos? Nem azért, hanem mert van bennem ennyi, hogy tiszteletben tartom hogy a saját tüdőmmel azt csinálok amit akarok, de a másét hagyjam ki ebből, de gratulálok egészség híró 11 éves barátom, majd csak felnősz:) További jó trollkodást a dohányzás témában:)

2011. febr. 17. 16:37
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedve utolsó!

Hiába fenyegetsz magán levélbe, hogy lepontozol, ahol csak meglátsz, mert a véleményem ettől még nem változik.

Sőt!!! Tartom, hogy kis srác vagy, aki azt hiszi, hogy a dohányzás vagány dolog.

Ha tisztába lennél azzal, hogy mit művelsz, nem hangoztatnád azok előtt, akik még esetleg nem gyújtottak rá.

És ha jól gondolom, azzal hogy így válaszoltál a kérdésre, te hívtad ki a sorsodat.

De fenyegetni??? Pici fiú? Mi is a valódi problémád?

És mindezt név nélkül? Bátor kis vitéz vagy!

Na szia

2011. febr. 18. 09:24
 27/31 anonim ***** válasza:
2011. febr. 18. 11:16
 28/31 anonim ***** válasza:

blisválasz válasza:

Igazán? Szeirnted vagányságból csinálom? Mivel támasztod alá, mikor a környezetmben még a legjobb barátom se tudja? Akkor is lehet normálisan véleméynt nyilvánítani, mint ahogy én is tettem, a tököm tele van az ilyen egészséghuszár tetvekkel, menjetek vissza anyátokba

2011. febr. 20. 20:23
 29/31 anonim ***** válasza:

Miért használod a nevem?

Nincs sajátod kicsivitéz?

2011. febr. 21. 08:27
 30/31 anonim ***** válasza:
:(
2011. febr. 21. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!