Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A kedvemért leszoknál a...

Klipi kérdése:

A kedvemért leszoknál a cigarettáról? : )

Figyelt kérdés
Szépen megkérlek,hogy ne pusztitsd el magad!
2011. febr. 13. 21:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Te nagyon ráérsz:)Én ennek nagyon örülök:)De ugye te se gondoltad komolyan hogy valaki elolvassa ezt és azonnal leteszi a cigit..:D Vannak ezek a lelki segély vonalak:neked oda kellene elmenned,díjaznák ezt a hozzáállást,tuti.
2011. febr. 14. 00:08
 12/31 anonim ***** válasza:
47%

Aki annyira egészségesen él hogy egy kis füsttől rosszul van az nem tud alkalmazkodni. Amit nagyon óvnak az hamar tönkremegy.Gondolj bele milyen égő ha valakit megcsap 1 pohár alkohol. pedig hát ő nem pusztítja magát ő nem iszik.A gyerek aki koszt eszik és ettől erősödik meg az immunrendszere, mert ha steril szobában tartanád akkor már egy sima baktérium is megölné.

A dohány is teljesen ilyen. Igaz ez szándékos önpusztítás és hosszútávon felesleges immunissá tenni magunkat rá.

Biztos soha nem dohányoztál nem tudod hogy minden ember másként értelmez mindent. Nem tudod hogy a dohány mekkora barátja lehet az embernek, mennyi mosolyt csalhat az ember arcára, mennyi gondtalan percet jelent amíg elszívja a szálat.

Gondolj bele van egy öreg ember egyedülálló. van miért felkelnie hogy elmenjen a boltba. van mivel töltenie az idejét van egy közös pont az életében amivel akár csak pár percre is de együtt tud lenni mással miközben dohányoznak. vagy mikor pl adsz egy hajléktalannak egy cigit. Az a mosoly az arcán ami mindent kifejez. És ezt csak az értehti meg aki dohányzik.

Igaz a gyenge ember hobbija a dohányzás de ki nem gyenge mindenkiben van gyengeseég és jó érzés nem csak a tervszerűségre koncentrálni. Mert az ember életében nem az a cél hogy a lehető legtöbb értéket meghteremtse hanem hogy boldog legyen.

És lehet hogy az aki minden nap dohányzott és 5 évvel hamarabb meghalt mint aki nem, sokkal boldogabb volt.

Szóval hirtelen ennyi. Ahány ember annyi féle. Téged ne zavarjon már mit csinál. Szerinted csinálná ennyi ember ha nem lenne jó? Gondolj bele.

Én is tök meleg érzésekkel gondolok egy szál cigire. A hangulatra a társaságra arra hogy rossz de a döntés a kezemben van. Arra hogy az idő olyan távoli. Hogy a pillanat mit hoz....Ezt el sem lehet mondani.

Szóval ha megérteni nem is tudod a dohányosokat akkor ne üsd az orrod olyanba amit nem értesz.

Cső

2011. febr. 14. 00:10
 13/31 A kérdező kommentje:

Végülis ez is egy nézőpont.

A testem,szervezetemimmunrendszerem pedig elég erős ez nélkül is.

2011. febr. 14. 00:30
 14/31 A kérdező kommentje:
*,
2011. febr. 14. 00:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerős kedvéért sem,nem hogy a tied ért.

Az élet mindenképp rövid ahoz hogy ne élvezzem, nekem ez az élvezet, ha nem hódolnék eme élvezetnek akkor is egyszer véget ér az életem.Amúgy meg sztem még soha senki nem bizonyította be hogy kimondottan a cigi halálos.Ezt értsd úgy hogy én dohányzom és lehet 80 évesen halok, meg de azt senki nem tudja nekem bebizonyítani, hogy ha nem bagóznék akkor 100 évig élnék.De ha ezt elfogadhatóan bizonyítod, akkor megfontolom.Az hogy hazavágja a tüdőt..?A te kocsid által kipufogott gázok is szennyezik a tüdőmet, na és az senkit nem zavar.

Te is csak egy egészség huszár vagy a sok közül, aki csak azért jár ide, hogy megmondja ő milyen ügyes-okos hogy nem bagózik.Nah azért szívesen körbenéznék a portádon, hogy neked milyen hobbid vagy szenvedélyed van ami esetleg ugyan úgy nem tetszik másnak, mint neked a dohányzás.

Idejössz azért, mert te olyan okosnak és ügyesnek érzed magad hogy terjeszd az igét nem a kérdésre válaszolva.

Mert tudod az a kérdés hogy "Menyibe kerül a legolcsóbb cigi, és meik az?" nem egyenlő azzal hogy Mi a véleményed a cigiről? !!

Idejössz offolgatni a dohányzás témakörbe, mert te vagy a Nagy és Okos és Egészséges és Tökéletes Klipi!!

Kicsit nézz magadba és gondolkozz el, de minden esetre tanulmányozd át a gyakorikérdések.hu szabályzatát!!!

NE OFFOLJ!!!

2011. febr. 14. 09:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Ha elég sokszor kérsz, leszokok, és utána még meg is köszönöm! :)
2011. febr. 14. 10:48
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
Nem!És te a kedvemért rászoksz?
2011. febr. 14. 13:22
 18/31 anonim ***** válasza:
Én nem lelném kedvemet abba, hogy mást rászoktassak.:)
2011. febr. 14. 13:24
 19/31 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 14. 14:23
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha egy szép, kedves és aranyos lány lennél, és összejönnénk, akkor letenném a kedvedért. Addig csak magamért. Le is szeretném tenni. Csak sajnos ez közel sem ilyen egyszerű, akárki akármit mond.

"A cigarettáról nagyon könnyű leszokni! Magam is vagy 100szor megtettem."

2011. febr. 14. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!