Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a rosszabb? A szivar...

Melyik a rosszabb? A szivar vagy a vizipipa?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá hogy a legtöbb VÍZIpipadohányban nagyon nagyon csekély mértékben van nikotin 0.05% igen nullaegész nulla 5 század!Persze ez nem azt jelenti hogy egézséges de nyílván sokkal kevesebb káros anyagot viszel be és azok ki is ürülnek és nem rakódnak le sehol mintha cigiznél..3évig cigiztem majd ki fulladtam 200méter futás után most kb 2,5 éve vízipipázok heti 3szor és tüdőszűrés tökéletes és nagyonszépen sokat és gyorsan tudok futni..Ha még mindig nem hiszitek el akkor egyszerűen otthon is meg tudjátok cáfolni a WHO-s hülyeségét hogy sokkal több a kátrány meg minden a VÍZIpipába mint a cigibe egyszerűen csak fújjátok át a füstöt a fehér zsebkendőn..Ciginél szép sárga folt pipánál egy nedves színtelen folt..Azthiszem ez magáért beszél
2011. febr. 3. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!