Melyik a rosszabb? A szivar vagy a vizipipa?
Sőt.. Egyenesen egészséges!!
Egyébként a szivar valóban károsabb mivel a füst forrón jut a szervezetedbe, ráadásul még a cigihez képest is rengeteg nikotint tartalmaz.
De a vízipipa is ugyanúgy káros, csak a "jobbik" rossz..
Én szivaros "vagyok", de szerintem is az károsabb. Erősen megterheli a szájüreget (szájrák, nyelvrák) és adhat a foghullásnak is.
Persze kérdés hogy melyikből mennyit szívsz, mert szivarból biztosan nem szívsz el annyi dohányt, mint vizipipából...:D
22:07: ha egyáltalán nem volna káros, akkor nem is volna füstje....a tüdőbe kerülő füst mindig káros, akkor is, ha megszülsz. :P
22:07
Gondolom te egyetemi Nobel Díjas Doktor Professzor vagy hogy ezt így kijelented...
Ezt az egyáltalán nem káros dolgot csak a tizenéves hülye gyerekek erőltetik, akik így próbálják megnyugtatni a saját kis tudatukat...
"Olvass egy kicsit utána"
Jaaaa hogy te ezt olvastad, elnézést kérek. Ha valahol azt írják hogy ledőlt az Eifel torony azt is elhiszed?
Kezdünk elkanyarodni a témától
A szivart, meg a vizipipát se próbáltam még, de, ha az egyik, vagy mindkettő megtetszik, akkor is max 1-2-szer fogok évente rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!