Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell valami igazán...

Hogy kell valami igazán pikáns cigit csinálni?

Figyelt kérdés

hallottam olyat hogy kókuszos papír és a dohány közé fahéj stb. Ti ha valami ilyet csináltok adnátok pár receptet?? :d

Köszi.:D

2011. febr. 1. 17:35
 1/6 anonim válasza:
0%

Én inkább semmit sem eresztgetnék be a tüdőmbe, tudva, hogy az ott lerakódva , hááát,....

A jó levegő, az volna cuda jó !

2011. febr. 3. 11:41
 2/6 Yoyoco válasza:
Először is tépj le roll ból egy hosszabb darabot...aztán egy ciginyi dohányt bele...rá egy adag füvecskét...egy kis I port...fél g Gombát...hangyányi Speed et...és egy csipetnyi kokót! Sodord meg...helyezd magad minimum ülő helyzetbe...és lobbbb...Enjoy:)))
2011. febr. 3. 13:06
 3/6 A kérdező kommentje:
f@sz!!
2011. febr. 3. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha pikánsat akarsz akkor erős paprikát javasolnék:D

Szerintem próbáld ki ezeket nagy bajod nem lehet tőlük szerintem reszelhetsz bele citrom vagy narancshéjat vagy csokit vagy nem tom:D

2011. febr. 4. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

MOST TALÁLTAM KI,NE HIBÁZTASS HA NEM JÓ! :D

Az ötlet: vattát vizezz be,majd nyomkodd ki belőle a vizet,majd ha megszáradt akkor összeáll,és elég kemény lesz!

Ez lesz a füstszűrő. És még annyi,hogy annyi vattát használj fel,amilyen erős szűrőt akarsz!

Ezt követően rendes írólapba tedd bele,tekerd körbe vele a vattát. Ezt a részt kell majd a szádba venni! Ezután valami vékony,szinte átlátszó papírt ragassz a szűrős papír közé! Ez lesz a dohány helye. Ezután már csak bele kell tömni a dohányt,és máris kész! :D

Egyébként sztem úgy is beletömheted a dohányt,hogy széjjel szedsz egy tollat,majd az így kapott üres csőre, ráhúzod a hüvelyt,na de természetesen előtte a csövet tömjed meg jól dohánnyal,majd azután a hüvellyel lefelé tartva,tartsad,s egy hurkapálcával,vagy valamivel tömködd át a csőből a dohányt a hüvelybe! Ha úgy gondolod,hogy végeztél,akkor a szűrős részt ütögesd neki valaminek,hogy a csőben maradt dohányt a hüvelybe juttasd! :D:D

Légysz,mindenképp írd ide a tapasztalataidat,illetve,hogy milyen lett a cigi,és még azt is,hogy mennyi időt vesz igénybe! :D

2011. márc. 8. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
dohánybolt
2011. márc. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!