Hogy kell valami igazán pikáns cigit csinálni?
hallottam olyat hogy kókuszos papír és a dohány közé fahéj stb. Ti ha valami ilyet csináltok adnátok pár receptet?? :d
Köszi.:D
Én inkább semmit sem eresztgetnék be a tüdőmbe, tudva, hogy az ott lerakódva , hááát,....
A jó levegő, az volna cuda jó !
Ha pikánsat akarsz akkor erős paprikát javasolnék:D
Szerintem próbáld ki ezeket nagy bajod nem lehet tőlük szerintem reszelhetsz bele citrom vagy narancshéjat vagy csokit vagy nem tom:D
MOST TALÁLTAM KI,NE HIBÁZTASS HA NEM JÓ! :D
Az ötlet: vattát vizezz be,majd nyomkodd ki belőle a vizet,majd ha megszáradt akkor összeáll,és elég kemény lesz!
Ez lesz a füstszűrő. És még annyi,hogy annyi vattát használj fel,amilyen erős szűrőt akarsz!
Ezt követően rendes írólapba tedd bele,tekerd körbe vele a vattát. Ezt a részt kell majd a szádba venni! Ezután valami vékony,szinte átlátszó papírt ragassz a szűrős papír közé! Ez lesz a dohány helye. Ezután már csak bele kell tömni a dohányt,és máris kész! :D
Egyébként sztem úgy is beletömheted a dohányt,hogy széjjel szedsz egy tollat,majd az így kapott üres csőre, ráhúzod a hüvelyt,na de természetesen előtte a csövet tömjed meg jól dohánnyal,majd azután a hüvellyel lefelé tartva,tartsad,s egy hurkapálcával,vagy valamivel tömködd át a csőből a dohányt a hüvelybe! Ha úgy gondolod,hogy végeztél,akkor a szűrős részt ütögesd neki valaminek,hogy a csőben maradt dohányt a hüvelybe juttasd! :D:D
Légysz,mindenképp írd ide a tapasztalataidat,illetve,hogy milyen lett a cigi,és még azt is,hogy mennyi időt vesz igénybe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!