A vízipipa tényleg erős? Mi a jó benne egyáltalán?
IQ bajnok, gondolkodjál már. Ezt írta a vadbarom:
"üstszürőből leszakadó mikro vatta,vagy papírdarabok amik a tüdőt irritálják!"
Honnan a f@szomból szűrődik vatta vagy papírdarab a tüdődbe a vízből?
1.A vizipipa nem erős(attól függ mennyi benne a dohány)
2.Egy vizipipa elszívása te LOW nem egy doboz cigivel felel meg hanem 1 szállal!
3.Amúgy meg jól füstöl jó az íze stb...
A pipát letüdőzzük, ti igen gyökerek, hát másképpen hogyan szívnánk el?? Egyszerre tüdőre megy, okosok...igaz, hogy nem veszünk a szívás után plusz levegőt, de attól azt még tüdőre szívjuk, csak majdnem mindet ki is fújjuk. A ciginél meg nem...de attól még a pipa az gyengébb...
És én sem szoktam rá, több éve pipázom...nem függőség, hanem szokás.
Huha micsoda vita...én csak párszor pipáztam, a cigit meg se merném szívni...én úgy tudom a pipát nem tüdőzik le, az én ismerőseim nem szokták..úgy tuti nem bántja a tüdődet, és valóban van benne nikotin, de a víz tényleg szűr, és a nagy bajt a cigiben a papír égése okozza, ami a pipánál ki van küszöbölve(mert hogy nincs)
sztem jobb a pipa....nem kell letüdőzni, kevesebb a nikotintartalma, nincs benne kátrány
Oké, legutoljára.
A vizipipát LETÜDŐZI mindenki (max. a divatpipás tizenéves kölykök nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!