Hogyan kell cigizni, azon belűl is letüdőzni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:34
11/24 tetris válasza:
Te kuka! Mi csak óvni próbáltunk téged!!
12/24 A kérdező kommentje:
tudom, de én csak kipróbálom és annyi. legalábbis megpróbálom h csak ennyi legyen. csak hogyha már kipróbálom, rendesen csináljam és ne legyen semmi bajom.
2011. jan. 31. 17:09
13/24 anonim válasza:
16% esélyed volt bekerülni ami 1/9 esély. tehát nem nagy szám annyira...
14/24 A kérdező kommentje:
és az h ide 100 pontos felvételiből 93 pont felett vettek csak fel embereket?! és a többiek pontszáma se ment 70 alá.
egyébként igen, az lehet h bekerülni nem a legnehezebb, de bennmaradni... főleg egy olyan általános után, ahol egész évben németen kívül semmit nem kellett tanulnom mert a tanár kb dogakor elmondta a megoldást, felelés meg alig volt. nehogy kitalálja valami gyépés h gyogyóba jártam, mert nem. kéttannyelvű suli volt ahol csak a németet meg a német irodalmat és országismeretet kellett tanulni!
2011. jan. 31. 17:15
15/24 anonim válasza:
Az, hogy jó suliba jársz, nem jelent semmit. Én is jó suliba jártam, most jó egyetemre járok és mégse bírok leszokni. A cigaretta az olyan szerek közé tartozik, amik nagyon gyorsan és nagyon erős függőséget váltanak ki. A cigarettázó ember főleg cigarettázókkal barátkozik, hiszen a nemdohányzók nem mennek oda, mert nem bírják a füstöt. Így szociálisan is eltávolodsz azoktól, akikhez tartoznod kéne. Jah és rombolja az agyat és ne gondold, hogy neked van annyi felesleged, hogy beleférjen.
16/24 A kérdező kommentje:
nem mondtam h a jó suli miatt könnyebben szoknék le. nem távolodnék el senkitől, legjobb haverom cigizik és neki a haverjainak a többsége utálja a cigit. az osztályba meg senki nem távolodna el tőle azért mert cigizik...
2011. jan. 31. 17:46
17/24 anonim válasza:
Szeretnétek, ha így lenne, de tapasztalataim szerint spontán elhatárolódik a dohányosok és a nemdohányzók csapata. Talán nem rögtön, talán nem szándékosan, de egyszerűen megtörténik. Azért, mert a szünetekben a dohányzó a dohányzóval beszélget a dohányzóban, míg a nemdohányzó füstmentes helyen beszélget a hozzá hasonlókkal. A cigaretta nagyon erős függőséget okoz, így a napi 1-2 száltól is 1 év alatt el lehet érni a napi 1-2 dobozt, ami időben kb. minimum 2 óra, amit az ember nem a nemdohányzók között tölt és elég az eltávolodáshoz.
18/24 anonim válasza:
Sajnos az ilyen "elit" sulikban rengeteg a drogos, füves, stb... Én is hülye voltam, mikor rágyújtottam a legelső szálra, most b*szhatom, alig tok leszokni, pedig 20 éves vagyok! Ha bulizni megyek, nem bírom ki hogy ne gyújtsak rá... Attól független hogy okos vagy, nem vagy tapasztalt! Még azt sem tudod hogy kell letüdőzni! Akkor honnan tudod, hogy meg fogod tudni állni a 2. 3. és a többi szállnál? Ne keverd össze a 2 szót. Szükséged van rá???? De nem szólok bele, fiatal vagy még és fogalmad sincs hogy mennek a dolgok a "nagyvilágban". Max így szerzel tapasztalatokat. De okos ember más kárán tanul, ha te annyira okos vagy, ahogy mondod, tanulnál legalább az itt válaszolók írásából!
19/24 anonim válasza:
Méghogy gyorsan rálehet szokni a cigire ? EKKORA BAROMSAGOT. Csak a balf4szok szoknak rá gyorsan, nyugodtan probáld ki semmi bajod se lesz, és ráébreszt majd hogy egyáltalán nem nagy dolog, és hogy nem hiányzik az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!