Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell cigizni, azon...

Hogyan kell cigizni, azon belűl is letüdőzni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Beleszívsz a cigibe, utána "veszel egy nagy levegőt". Így lemegy a tüdődbe, de inkább ki se próbáld. Drága mulatság mostanában, és mindenki úgy kezdi, hogy én úgyse szokok rá...Én is...
2011. jan. 31. 15:39
 2/24 anonim ***** válasza:
83%

Meggyújtod a cigit.(ne várd hogy magától gyulladjon meg,miközben tartod a tűzhöz,szívd.)

Mikor látod hogy ég,vedd el a szádtól,fújd ki a füstöt amit a gyújtásnál szívtál a szádba.

Ezután szív bele megint,és mikor a szádban van tüdőzd le.Letüdőzni úgy kell,hogy a füstre ami a szádban van,veszel még egy kis levegőt.Ezután tartsd bent 1-2 másodpercig,majd fújd ki.

Remélem érted.

(Zárójelben jegyzem meg,hogy ha azt sem tudod hogy kell,miért akarsz cigizni?Hány éves vagy?Egyébként:Kereső:hogyan kell cigizni-->egy csomó kérdést és választ találsz.Egyébként én nem voltam olyan bunkó,mint a többi,válaszoltam is.)

Na sok sikert.:_]

2011. jan. 31. 15:44
 3/24 A kérdező kommentje:

kössz:'D

egyébként értem naggyából jól is sejtettem

13 vok.

2011. jan. 31. 15:55
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
13. meg is látszik. borzasztó.
2011. jan. 31. 15:58
 5/24 A kérdező kommentje:

mér te nem próbáltad ki soha a cigit?? én nem rászokni akarok hanem csak kipróbálni. nem az érdekel engem h menő e vagy nem de az ciki ha még soha nem próbáltad ki.

egyébként pontosan tudom h mivel jár, ezért is nem akarok rászokni. de ha úgy érzem h kezdek rászokni akk azonnal abbahagyom amíg nem késő.

2011. jan. 31. 16:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Jah, én az első száltól váltam függővé és nem bírok leszokni. Nem kell cigizni és ki se kell próbálni. Legózzál inkább.
2011. jan. 31. 16:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Figy, ez az én csak kipróbálom duma egy nagy kamu. Ritka az az ember, aki úgy kezdi, h RÁAKAROK SZOKNI! Mindenki így kezdi el, h csak kipróbálja, legalábbis a cigisek egy része. Hogy boldogítsalak, én is így kezdtem el, hogy Ó istenem, buli van, kipróbálom. Abból az 1 alkalomból lett sokkkalsokkkal több....De én is csak kipróbáltam...:) írjak kort is?!
2011. jan. 31. 16:39
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Azért 13 évesen az ember joggal elvárja, hogy több eszed legyen, mitn hogy valakinek azt írod, hogy ha ki se próbálta az cikis...Nehogymár..Kérlek, ez szánalom..Igen, én is cigizek, de nem tartom cikinek ha valaki nem cigizik társasági körömben. Szerintem ameddig ennyire hülye vagy el se kezd!De utána se muszáj, nehogy még jobban megártson kedves kis agyadnak amely már most is igen okos :)
2011. jan. 31. 16:41
 9/24 A kérdező kommentje:

talán nektek meg eszetekbe juthatna h a kérdés az volt h hogyan kell cigizni és letüdőzni nem pedig azt kértem h adjatok tanácsokat! ha azt akarom, megkérdezem anyut vagy aput.

arról meg h nekem mekkora agyam van, elárulom csak neked h az ország egyik legjobb gimijébe járok, sőt 6osztályosba, ahol 210 ember közül válogattak ki 35-öt

2011. jan. 31. 16:57
 10/24 A kérdező kommentje:
ja meg még vmi: ha idegesít a cigizés akk ne a Dohányzás-ról olvasgass, vannak más témák is!
2011. jan. 31. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!