Hogyan kell cigizni, azon belűl is letüdőzni?
Meggyújtod a cigit.(ne várd hogy magától gyulladjon meg,miközben tartod a tűzhöz,szívd.)
Mikor látod hogy ég,vedd el a szádtól,fújd ki a füstöt amit a gyújtásnál szívtál a szádba.
Ezután szív bele megint,és mikor a szádban van tüdőzd le.Letüdőzni úgy kell,hogy a füstre ami a szádban van,veszel még egy kis levegőt.Ezután tartsd bent 1-2 másodpercig,majd fújd ki.
Remélem érted.
(Zárójelben jegyzem meg,hogy ha azt sem tudod hogy kell,miért akarsz cigizni?Hány éves vagy?Egyébként:Kereső:hogyan kell cigizni-->egy csomó kérdést és választ találsz.Egyébként én nem voltam olyan bunkó,mint a többi,válaszoltam is.)
Na sok sikert.:_]
kössz:'D
egyébként értem naggyából jól is sejtettem
13 vok.
mér te nem próbáltad ki soha a cigit?? én nem rászokni akarok hanem csak kipróbálni. nem az érdekel engem h menő e vagy nem de az ciki ha még soha nem próbáltad ki.
egyébként pontosan tudom h mivel jár, ezért is nem akarok rászokni. de ha úgy érzem h kezdek rászokni akk azonnal abbahagyom amíg nem késő.
talán nektek meg eszetekbe juthatna h a kérdés az volt h hogyan kell cigizni és letüdőzni nem pedig azt kértem h adjatok tanácsokat! ha azt akarom, megkérdezem anyut vagy aput.
arról meg h nekem mekkora agyam van, elárulom csak neked h az ország egyik legjobb gimijébe járok, sőt 6osztályosba, ahol 210 ember közül válogattak ki 35-öt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!