Ha nem tüdözöm le a cigit, akkor semmi rosszullét nem
lehet?
Figyelt kérdés
olyanokra gondolok,mint szédülés vagy émelygés stb...Ja és csak 0.1mg os cigiröl van szó ami mentolos..
2011. jan. 25. 21:36
1/9 anonim válasza:
Ha letüdőzöd akkor sem valószínű. Viszont okoz jó kis szájrákot, amiről azt mondják sokkal rosszabb mint a tüdőrák, és hamarabb is kialakul...
2011. jan. 25. 21:49
2/9 anonim válasza:
Nézd, a szédülést , émelygést elsősorban a széndioxid és a szénmonoxid okozza, illetve a nikotin.
Szájból elsősorban a nikotin tud felszívódni, de ilyen gyenge ciginél ez semmi.
A válaszom , nem leszel tőle rosszul.
De mint exdohányos mondom, próbáld ki úgyis kíváncsi vagy milyen lehet, de ne többet. Én 8 évig szívtam és keservesen szabadultam meg tőle, miközben egy vagyont költöttem a semmire.
2011. jan. 25. 23:35
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,én is ex dohányos vagyok,22 évig szivtam,most másfél éve nem.De mivel olykor rászeretnék gyujtani mert ugy érzem az jobb lenne mint 1 szem nyugtató,és talán nem is kéne tovább hiznom se.Eléggé sok a negativum az életemben,és tulajdon képpen azota szedek "hangulatjavitot" is miota leszoktam..köszönöm a megértéseteket
2011. jan. 26. 09:47
4/9 anonim válasza:
Ebben az esetben inkább ne gyújts rá, nekem 1 cigi is elég volt a visszaszokásra, ha eddig eljutottál egy két slukk miatt ne szokj vissza!
2011. jan. 26. 10:27
5/9 anonim válasza:
Elhiszem hogy félsz a hízástól és a stressztől, de nem a cigi a megoldás, ilyen hosszú leszokás után csak pótcselekvés lenne és tönkretennéd 1,5 év szenvedését.
Inkább menj el sportolni minden nap, vagy kirándulni , sétálni a természetbe. A mozgás segít legyőzni a stresszt.
2011. jan. 26. 11:15
6/9 anonim válasza:
ha letudozod akkor sem lehet semmi bajod...csak ha nagyon nem birja a szervezeted akkor max szedulsz egy kicsit:)
2011. jan. 26. 11:25
7/9 anonim válasza:
Vegyél egy elektromos cigit és tegyél bele tetszőleges (akár 0) mennyiségű nikotint. Te adagolhatod bele.
Amúgy meg csak ízesített vízgőz jön belőle.
2011. jan. 26. 12:21
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki segitségét,és válaszát nagyon sokat segitettetek nekem.Aranyosak vagytok tényleg
2011. jan. 26. 13:23
9/9 anonim válasza:
Hát végeredményben egy 0-ás elektromos cigi is jó lehet, de valami tényleg gond lehet az életedben, ha 1.5 év után is ennyire hiányzik, ezt a dolgot próbáld meg megkeresni és orvosolni, ne gyógyszerekkel vagy cigarettával. Kitartást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!