Segítség! Leakarom tenni a cigit, de nem nagyon sikerül, akik leszoktak milyen trükköket vetettek be?
Azért jó sok válasz érkezett,köszönöm mindenkinek!
Ahhoz had szóljak hozzá,hogy kit érdekel ha az elektronikus cigivel nem szokok le? Az a lényeg nekem,hogy a párom ne szívja a füstjét és ne fogjon meg semmit!Ez a dohányzásnak a legkultúráltabb változata lesz és remélem tényleg bejön!Ha nincs büdös és káros füstje onnantól kezdve nem lesz több egy szokásnál,pl köröm rágás,orr túrás,zabálás.... nekem tetszik ez az e cigi és minél előbb be fogok szerezni egyet!Köszönöm!
Az e cigit én is ajánlom nagy mértékben.
8 év napi 1 doboz cigi után egy közepesen nehéz hét után váltottam át rá, megmondom őszintén már nemigen tetszik az analóg cigi.3 hónap alatt elszívtam 3 szálat. Ennyire rabja is lehet valaki a ciginek. Első szálat 1 hónap e cigizés után félig elszívtam, majd csak kocázva és az 1/3 ánál el kellett dobnom annyira rosszul esett. A többinek is ilyen sorsa volt. Azóta nincsen itthon cigaretta sem. Nem kell.
Kultúrált? Persze. Tényleg nincsen se szaga se,semmi, káros hatása.
DE!
Gyere fel a fórumra:
És érdeklődj körbe mindenképpen! Mi már elég sok e cigit végigszívtunk és tudunk függetlenül tanácsokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!