Aki még nem mult el 18éves. Az hogy veszi meg a cigit? és szüleid tudják?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 16:51
11/12 anonim válasza:
Nekem a bátyám szokott hozni,de amúgy kiadják minden kisboltban vagy ilyen helyeken. szüleim tudják hogy kipróbáltam. Egyébként én csak akkor gyújtok rá,amikor pl. városba megyek és gyalog út van,ez pl egy héten 2x van és akkor már megszoktam hogy mindig rágyújtok... 15/l
12/12 anonim válasza:
Hát nem a szomszédkisboltban kell megvenni, és nemis a nagy áruházakban, ott ritkábba adják ki. Kis forgalmas boltokba, ahol kevés vevő van. Amikor megakarod venni érdemes megvárni, hogy kimenjen az előző vásárló, így a boltos nem érzi "rosszul" magát, hogy más is meglátja, hogy kiadja a cigit. Nem tudják a szüleim, nem is szeretném, hogy megtudják.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!