Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuána milyen vitaminokat...

A marihuána milyen vitaminokat von ki a szervezetből, ha kivon egyáltalán?

Figyelt kérdés

Csak hozzáértőket szeretnék hallani, nem ostobákat, akik semmit sem tudnak a fűről,csak hogy ő a drog az rossz őőőőő

Mert tapasztalatból tudom, hogy az alkohol sokkal keményebb drog, mint a fű.

A többi droggal tisztában vagyok, párat próbáltam is már, csak a fűről nincs írva semmi a neten.

2011. jan. 22. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

13:16 vagyok

ez mást mond( [link]

akár igaz vagy sem, nem lesz betegebb, aki nem szívja.

az oxigén egy veszélyes anyag, erősen maró hatású, a tudósok szerint a víz külsőleg károsítja a bőrt. mégsem tompulnak be az emberek ezektől, a fűtől inkább.

2011. jan. 24. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak pár dolgot tisztázzunk.... az alkohol keménydrog.

Attól keménydrog valami, hogy fizikai és lelki függőséget is kialakíthat.

Akinek van kis szeme és ki tudja nyitni, az láthatja, hogy kis hazánkban minden nyolcadik ember alkoholbeteg. Ez rengeteg.

A marihuánáról még nem hallottam olyat, hogy fizikai függőséget kialakított volna, a füvet követelő, őrjöngő lelki függőkről se hallottam, akik alig várják már, hogy szúrhassanak egy kis füvet :D

2011. jan. 30. 00:08
 13/14 anonim ***** válasza:
igen,az alkohol sokkal jobban nyírja az embert,és még gusztustalan is.az alkoholba bele lehet halni,néhány millióan így is tesznek évente.fűtúladagolásba meg még soha 1 ember sem halt meg,mert nemlétezik halálos adagja.a szerevezetet is 100000 x jobban megviseli az alkohol.úgyhogy nemkell az okoskodás,büdös alkoholisták,elittátok már az agyatokat
2011. dec. 21. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Off:

Érdekes vita ez a melyik a keményebb drog. Játsszuk azt, hogy rutinos játékosként túladagolod mindkettőt.

Az egyik esetben némi jókedv után bealszol, a vagy ESETLEG!!! hánysz.

A másik esetben garantáltan hánysz és utána másnap este 9kor vagy újra ember 13 hányás után, amikor már kb fekhetsz is le HA esetleg nem a detoxba keltél. Vagy ami még rosszabb hogy nem is kelsz, mert halálra ittad magad. Mint ahogy rengeteg dokumentált ilyen haláleset van. Nem úgy mint a másik drog esetében.

Ugyanis a canna halálos túladagolásához mittomén hány kilót kéne elszívni x perc alatt. Ez arányaiban olyan, mintha mondjuk 4 deci pálesztól már baromi jól érzed magad, de ahhoz hogy halálos legyen meg kéne innod egy fél hektót. Remélem lehet érezni a példán, hogy sok sikert hozzá!:)

Kiszáradásra mindkét esetben figyelni kell.

Láttam már egykét narkóst de viselkedésre egyik sem olyan rucsmánk, mint a tajtrészeg ember.

Talán az épp belőtt heroinost tudnám hozzá hasonlítani. Bár ilyenből még csak csövest láttam szerencsére. De az tántorgott meg meredt úgy maga elé, meg motyogott, mint a hajnali kocsmazáró hullámok nyertesei.

Ilyen füvezős buliban, meg ahol diszkódrogoznak, ott mikor hallottál utoljára tömegverekedésről csak úgy magától?

A kocsmába meg nem lehet lemenni pizzátvenni kiszállítás után mer a vidék legokosabbja ott is van egyből oszt próbálja a nyakad a hónaalá fogni, hogy "ejjhaverom aggyálmán ide eggyet mer én olyan szíp gyerek vagyok".

Ne dandítson engem senki hogy az normálisabb, vagy ugyanolyan, ha egy pincebuliban, meglett könyvelő asszony mutogatja a csöcsét mer becsattintott pár litya vöröset, mintha ugyanez az ember méltóságát szintúgy némileg elhagyva, de csupán röhögve kézzel habzsolja a tejszínes tortát.

Artikuláció, motorikus mozgás, egyensúlyérzék kikapcs... Hát ezek tényleg enyhébbek, mint csíkszemmel mosolyogni. Nem értem, hogy hogy minek ezen ennyit gondolkodni.

Egy szó mint száz én még szarabbul nem voltam soha semmitől mint az alkohol, ha túldobódik. Se közben se utána.

ON:

C vitamint érdemes utánapótolni a szabad gyökök lekötése miatt (dohányzásnál szintúgy). Nézz utána dohányzás vonatkozásban meg úgy általánosan az antioxidáns/szabadgyök témakörben google-n.

2012. ápr. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!